Filmi ki pridejo v Kino al pa so v Kinu

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.071
596
113
Mislm...sodeč po čemu bo flop?
Po 2 trailerjih, ki zelo malo pokažeta?

Net pač zliva gnojšnco, ker si je dovolil dati hot Heleno temnopolto in kot Ahila Elijotovega fantiča, ki včasih to ni bil...In sedaj je internetna srena določila, da bo to flop.

Sej čist možno da bo, vendar dokler ne bom videl v kinu, bom vztrajal, do sedaj me še ni razočaral.

B81

22. jul 2007
40.261
12.835
113
Mislm...sodeč po čemu bo flop?
Po 2 trailerjih, ki zelo malo pokažeta?

Net pač zliva gnojšnco, ker si je dovolil dati hot Heleno temnopolto in kot Ahila Elijotovega fantiča, ki včasih to ni bil...In sedaj je internetna srena določila, da bo to flop.

Sej čist možno da bo, vendar dokler ne bom videl v kinu, bom vztrajal, do sedaj me še ni razočaral.
1. In Ancient Literature (The Myth)
Ancient Greek poets imagined her with idealized, divine features: [1, 2]
  • "White-Armed": In Homer’s Iliad, she is frequently given the formulaic epithet leukōlenos, which translates directly to "white-armed" or "fair-skinned".
  • "Golden-Haired": In the Odyssey, Homer refers to her as xanthē, meaning "blonde" or "fair-haired".
  • The Context: To the ancient Greeks, pale skin and golden hair were heavily associated with the gods and royalty, serving as symbols of divine status rather than a modern racial classification. [1, 2, 3]

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.071
596
113
Da, poznam grško zgodovino in mitologijo...Pravim samo, da si Nolan velikokrat stvari razlaga po svoje. Nikjer ni rečeno, da bo film zgodovinski ep, ki bo sledil grški zgodovini in mitologiji (Kiklopi). Tudi pri Interstelarju, je kršil ogromno astrofizike, da ne omenjam Teneta, kjer je prekršil vso logiko...

Še enkrat, ne pravim da bo kul, mene bolj kot črna Helena, moti leseni Damon :D
Mu bom pa vsekakor dal priložnost in šele takrat pisal sodbo ;)

• Všeč mi je
Reactions: hermann

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.400
14.326
113
Bom počakal na prve vtise, potem pa videl če mu dam €€€. Do sedaj sem mu dal, bolj kot ne edinemu na leto.
Vseeno s castingom se ni izkazal. Posiljevat s transgenderji, črnimi, belimi, zelenimi, homići, samo zato da si v agendi, pač še nikoli ni obrodilo sadov. To bi zdaj hollywood že moral vedet, eni so se že naučili po trdih pristankih.
In da daš ellen page alias eliot, ki danes zgleda kot neko rahitik v podobno grškega bojevnika, fighterja... moraš pač resno imet zadaj svojo vizijo (oziroma agendo financerjev).

erikson

Guru
25. avg 2007
25.782
9.153
113
Nov film od Spielberga. Ravno zdaj, ko iz različnih delov ZDA poročajo o nenavadnih glasnih pokih, ki tresejo šipe.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.400
14.326
113
disclosure day - baje bolj ološ film

hail mary - koncept okej, film bi lahk bil uro krajši.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.071
596
113

Sicer zgleda malo kot 2. del Nosferatuja, zaradi igralcev... :D

Ampak jaz komaj čakam :eek: