Motena oseba v hiši

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
12.518
1.950
113
Reskiraj par 100€ pa najdi odvetnika / strokovno mnenje.

Ne vem zakaj plačuješ kredit? Če z njim odplačuješ svojih 25% - potem ste mogli nekje imeti "napisano" kaj je od koga? Če odplačuješ kredit za mamin delež (kot je eden rekel, ko je ona odplačala očeta) - potem sta imela nekje nekaj zapisano? Se tebi delež lastništva spreminja/veča? Če samo plačuješ in nimaš nič več (v % hiše) - potem mami razloži, da morata spremeniti dogovor ali pa boš nehal plačevat. Čist grda - si edini dedič? Če ima težave - si pomislil, da lahko hišo nekomu "podari"?

Ne vem kakšne ima prihodke.. si lahko privošči, da sama plačuje to kar ji ti plačuješ? Da ne bo na koncu - ti plačuješ njene stroške, ona pa z ostankom svojega penziona podpira "župnika"

Ne vem. če je opcija, da vzameš hipoteko na teh 25% in si kupiš nekaj svojega?

Če je taka do vnukinje - tam ne bi živel.. otroku je par takih izkušenj dovolj.. pa bo pizdarija celo življenje...

jeba v vsakem primeru...
Ne more vzet hipoteke na 25% ce se solastnik ne strinja. Sploh pri taki hisi (ker ta delez ni vreden na trgu prakticno nic (oz zelo malo v oceh banke)
 

sixpower

Guru
22. sep 2011
1.934
649
113
Lublana
Obišči stran

Tijen

Stari in mladi ne grejo skupaj, če tudi se bolje razumejo, kot ti s svojo mamo. Da odrasli otroci z družino živijo v isti hiši s starši po mojih merilih itak ni normalno. Jaz sem raje na klopci v parku, kot v hiši pri mami pa se mnogo bolje razumeva, kot vidva. Sploh od takrat, ko sem se odselil. ;) Pozabi na to hišo, najdi drugo rešitev. Sploh pa ne vozi svojih otrok v to sranje.
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
25.231
2.986
113
sicer pa poznamo samo eno stran zgodbe...lahko da je tijan isti pacijent, geni pa to. ampka napisat se pač da všečno.
 

Pepe

Guru
20. sep 2007
10.698
1.663
113
Vsak se mora še zavedati, da je ogromno lastnosti podedoval od staršev. Napake, ki jih imajo naši starši, imamo pogosto tudi mi. Če to spoznaš mlad, lahko z nekaj truda kako stvar popraviš v dobro ljudi okrog sebe. Če pustiš značajske napake pri miru do starosti, udarijo ven na polno.