Saj noben ne ve, da se naj bi to delalo, razen kakšen štromar, pa še ti pozabijo.Kako naj pa testirajo FID ali pa KZS če so pa na nekaterih test tipke komaj vidne da se res težko najdejo?!
Saj noben ne ve, da se naj bi to delalo, razen kakšen štromar, pa še ti pozabijo.Kako naj pa testirajo FID ali pa KZS če so pa na nekaterih test tipke komaj vidne da se res težko najdejo?!
To bi moral vsak testirati vsaj na vsake tri mesece. Nekateri FID ali pa KZS po določenem času popolnima izgubi funkcijo.Saj noben ne ve, da se naj bi to delalo, razen kakšen štromar, pa še ti pozabijo.
Kdor ne ve, na Alterju izve.Saj noben ne ve, da se naj bi to delalo, razen kakšen štromar, pa še ti pozabijo.
Za njega ne, za soseda pa ker mu elektriko plačuje.Kolega ima fid , ga rocno ven vrze, pravi da se vedno luci gorijo... In se sprašuje, ce je kaj narobe. Obcinsko neprofitno stanovanje...
No sit serlock.
Tole je pa čudno. V glavnem imam eufy, ker pa sem vedno bral hvalnice reolinku, sploh za HA sem najprej kupil najcenejšo E1, potem še trackmix. Obe 100% prepoznata ali je oseba ali ni.Če se ne motim lahko v HA narediš pametno prepoznavo. Zna iz slike razbrati celo ali nosi kapo, kake barve ima oblačila...
Jaz imam reolink s "pametnim prepoznavanjem", pa zna kr velikrat falit. Sploh ponoči pajčevina je velikokrat "person". Ena kamera odraslo osebo prepozna kot animal, če je v črnem in se oddaljuje od kamere...