Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jest imam vse luči in tipke napeljane v eno omarico. Krmilim jih s Kincony T32M flashan z ESPhome in releji. Boljšega kontrolerja z 32 digital inputs in 32 outputs za tako ceno boš težko dobil.
Tale VIMAR mi deluje OK, ampak kako je z delovanjem tega, če pride do izpada centralne enote? Sicer je tole OK,, dela vse preko brezžičnega (zigbee, bluetooth,...) in povezav med stikalom in centralo ni potrebna, zato je za prenove super, če nimaš žične povezave do centralne enote. Sicer imajo toliko ponudbe, da se nisem ploh znajdu, kaj je čisto običajno stikaloo za luč.
Jest imam vse luči in tipke napeljane v eno omarico. Krmilim jih s Kincony T32M flashan z ESPhome in releji. Boljšega kontrolerja z 32 digital inputs in 32 outputs za tako ceno boš težko dobil.
Kontroler se mi zdi super, ima podporo za HTTP, MQTT, TCP, modbus, skratka vse in cena zelo ugodna. Pa ima tudi bypass stikala, kar je odlično. Kako imaš pa rešeno, če bi ti izpadla centrala?
Bypass stikala in zamenljive releje ima npr. KinCony F32, je pa že dražji in večji. Za mene so dovolj tranzistorskki izhodi, ker z njimi vklapljam releje. Bypass pa naredim tako, da z izolircem prelepim tipko na releju v omari in mi luč sveti .
Lahko pa uporabiš Impulzna stikala in jih krmiliš s tipko ali kontrolerjem. Samo tu je problem, ker kontroler ne ve, kdaj je luč vklopljena, razen če drugi kontakt vežeš na inpute za signal vklopljenosti. To je po moje najbolj bulletproof zadeva.
Tudi jaz sem prej tako imel, samo jaz sem ekstra šalabajzer in sem kljub temu včasih pozabil kanto peljat, pol pa spet čakat en mesec s polno kanto. Zdaj me večkrat spomni. Zato pa je pametna hiša, da misli namesto mene .
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.