Dentex, naj ti bo lepo

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.802
1.229
113
44
Eni verjetno že vedo. Tisti ki pa ne....
Dentex nas je zapustil
Lahko rečem da sva bila prijatelja, spoznala na Alterju, ugotovila da sva soseda vikendaša. Odkar sem se preselil se Veliko nisva videla ali nekaj sva se vseeno slišala. Veliko vas ga je poznalo in veste da je bil mož in pol. Vedno za pivo in vedno za pomagat. Veliko prezgodaj :srce:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.951
8.719
113
pri taščici
Njegove kuhinjske omarice po garazi in kleti bodo se dolgo spomin na njega.
Ni mu uspelo priti jih pogledat.
To mu "zamerim".
Bi vzela kaksno knjigo iz njih in jo prebrala.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.241
1.341
113
Eni verjetno že vedo. Tisti ki pa ne....
Dentex nas je zapustil
Lahko rečem da sva bila prijatelja, spoznala na Alterju, ugotovila da sva soseda vikendaša. Odkar sem se preselil se Veliko nisva videla ali nekaj sva se vseeno slišala. Veliko vas ga je poznalo in veste da je bil mož in pol. Vedno za pivo in vedno za pomagat. Veliko prezgodaj :srce:
Dentex RIP

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Samo Svoj

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.478
400
83
Đizs, pa sej možakar ni bil tok star wtf :eek:
Bil je dobesedno mož in pol, tko in tko. Pogrešal bom njegov širok smisel za humor ob debatah o hrani ter receptih, nejgovi ljubezni, do meni prej tujega športa in seveda kelnarcah ob pivu.
Naj ima vse našteto in še več v izobilju tam zgoraj :srce:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.131
18.858
113
What the actual f..... Urban, počivaj v miru in hvala za vse. :srce:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.176
10.921
113
Bil je predvsem clovek velikega srca in mnogoterih talentov. V obdobju mlade slovenske drzave je bil se eden zadnjih ki se je “boril” na podrocju lastne izdelave zascitnih oblacil dokler panoga ni postala povsem zasicena z uvozom. Poznal je mnogotera gasilska drustva in premnoge policiste in kriminaliste odel v neprebojne jopice.

ko kdo cesa ni imel pa je potreboval mu je podaril.

Lepo je bilo del tuzemske poti preziveti z njim.

Urban srecno in do snidenja!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.905
3.145
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Do zadnjega sem upal, da je to "fake news", da se je nekdo na FB le grdo pošalil...
Toda na žalost je bila novica resnična. Urban, bil si moj najboljši "Alter" prijatelj, s katerim sva se redno dobivala tudi v real life. Ob moji bolezni si mi stal ob strani, meni in moji partnerki, v najhujši krizi si ji dobesedno vsakih nekaj minut "težil" po telefonu, kako sem... Tudi zato, da si obveščal Alteraše o mojem stanju! Nekajkrat te je v teh časih, ko sem se boril za življenje, tudi obiskala na domu, kjer sta se bodrila, da bo z mano vse v redu.
Tudi v zadnjem času sva se redno slišala po telefonu, še nekaj dni nazaj, ko me je povabil, da ga obiščem sam ali s partnerko, za katero je imel pripravljen gin tonik.... Žal ga ne bom obiskal nikoli več....
Dentex, bil si Človek, bil si eden mojih najboljših prijateljev! Nikoli te ne bom pozabil!!!
Počivaj v miru, dragi prijatelj!!! Iskreno sožalje družini!!!

• Všeč mi je
Reactions: mosseero