Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
ja, sej ni vazn... taki nadimki zbijajo kvaliteto debate.

sej pol bojo pa tud oni najdl kaksen nadimek za nasprotnike... etc... etc...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.515
9.853
113
Kopriva je vzdevek, ki si ga je nadela Jerajeva na trol profilu. Tko da so koprivce nadimek za vse politične trole. In ta hip so SDS koprivce aktivne z nepoznavanjem zakonodaje.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.515
9.853
113
Kolikor pa spremljam twiter profile SDS veljakov, pa ne trolajo vsi. Tudi v zadnji akciji nekateri bolj zmerni ne sodelujejo, tko da je tud za SDS še možnost, da se končno otrese koprivne politike.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sposobni so že, vsaj službe, ki se z zakonodajo profesionalno ukvarjajo. Ena je na vladi, druga v parlamentu. Problem jest vidim v koprivcah, ker sploh ne poštekajo, da nekaj ni bilo v redu, ampak nabijajo že dva dni nebuloze.
Morda so pa tudi sposobne pravnike v teh službah zamenjali tisti z Jambrekovimi diplomami in pravo člansko izkaznico. :p

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.894
-4.947
113
Kolikor pa spremljam twiter profile SDS veljakov, pa ne trolajo vsi. Tudi v zadnji akciji nekateri bolj zmerni ne sodelujejo, tko da je tud za SDS še možnost, da se končno otrese koprivne politike.
Koprivna politika je, da pišejo, bolj rečeno pljuvajo in kozlajo anonimno, pod raznimi nicki, kot npr kopriva. Jerajeva je nenamerno razkrila svojo identiteto.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Še vedno čakam odgovor na vprašanje, zakaj se je po letu gledanja vladnega semaforja, kar čez noč spremenilo, da je veljavi EU semafor, pa je očitno novinarjem to prepovedano vprašati "strokovno" skupino.

Epidemijo lahko prekinejo samo ljudje tipa guverner floride, kjer se vse sprosti in zakonsko prepove neumnosti tip PCT. Ta "epidemije" je prešla meje zdravstvenih okvirjev že davno oz. to niti pod razno ni več zdravstveni problem.

Tega vam nočejo povedati
Po evropski lestvici bomo v drugi polovici junija verjetno še vedno v oranžni, evropska zelena bo nastopila nekje sredi avgusta. Za zdaj kaže, da ne bo veliko hitreje prišla.

do takrat bodo že druga merila da bomo spet oranžni. takrat bo pa svetovno merilo.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

sousis

Guru
16. nov 2019
1.656
1.108
113
ksz

PCT pogoji za npr. restavracije, kulturne dogodke, itd... A to velja tudi za otroke? Če hočem otroka peljat npr. na lutkovno predstavo ali na pizzo, ga moram najprej poslat na test?

(Sem si predstavljala, da veljajo iste izjeme kot za čez mejo - do 15 let s starši ne rabijo nič - ampak ne najdem, da bi bile kakšne izjeme.)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113

Kot sem že enkrat prej napovedal
, Slo vladni semafor so odmontirali in spravili v skladišče (dokler je bila rdeča in črna je lepo veljal), po novem je uradno glavni ecdc semafor.

Zeleno fazo bomo razglasili, ko bomo zeleni po evropskih kriterijih Na vprašanje kdaj bo strokovna skupina vladi predlagala razglasitev zelene faze (ko velja le še PCT pogoj) in razglasitev konca epidemije, Logarjeva odgovarja: "Da sprostimo vse ukrepe, oziroma, da ostanejo le splošni ukrepi, bi morali biti nekje na evropskih zelenih številkah, torej manj kot 25 na 100 tisoč prebivalcev."

V sredini avgusta bo bojda ecdc zelena.

Ecdc kriteriji

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
tej beovicki se ze kisa. 57 pozitivnih ( proti vec sto v preteklih tednih), pa oba prbije, da smo dalec od idealnega.

fuck off. kdo bo tako babo resno jemal?!

• Všeč mi je
Reactions: jonny77