Jaz ti pravim, da za operacijo tumorja v sloveniji cakaš vsaj leto. Če je za nagrado rakav, ne dočakaš operacije.Kolegica iz beograda mi pravi, da moraš imeti veze, da prideš v bolnico, če imaš zaplete s covid. Pomojem dovolj pove
Jaz ti pravim, da za operacijo tumorja v sloveniji cakaš vsaj leto. Če je za nagrado rakav, ne dočakaš operacije.Kolegica iz beograda mi pravi, da moraš imeti veze, da prideš v bolnico, če imaš zaplete s covid. Pomojem dovolj pove
In kako naj se samozaščiti? Naj se da v skafander, ker se bebcem okrog ne da nositi maske?Ne rabi, ce ga je strah okuzbe. Ce pa vseeno pa se lahko konkretno samozasciti
Jaz ti pravim, da za operacijo tumorja v sloveniji cakaš vsaj leto. Če je za nagrado rakav, ne dočakaš operacije.
Naj drzi distanco in se ne guzva, in ima n95In kako naj se samozaščiti? Naj se da v skafander, ker se bebcem okrog ne da nositi maske?
si končno pogruntal, da je brezveze?Ne da se mi več s tabo ukvarjat, ker tako egoističnega in egocentričnega posameznika, kot si ti, težko najdeš. Dokler je tvoj edini argument JAZ JAZ JAZ JAZ JAZ, se s tabo nimam več kaj pogovarjat.
zato, ker se spodobi!Ampak niti enega argumenta ni dal, zakaj bi moral jaz pazit na druge, ce se oni sami ne…
To ne drži. Dopisna seja vlade je bila tisti večer.NE!
bilo je pred objavo o povezavi smrti in cepljenjem
ustavno sodišče je s svojim pol-letnim zamujanjem o odločanju glede neustavnih odlokov kvečjemu predmet posmeha, ne pa spoštovanja. Razen kadar gre za njihove lastne riti - odlok o PC v državni upravi. Pa še s tem so naredili vladi velikansko uslugo, ker drugače bi vlada zminirala lastne službe.Vlada zavrnila pobudo o ustavnosti? A nimamo zato sodišč? Kaj bi vkada to ocenjevala sploh?