Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.251
3.747
113
41
Lj
Izkazalo se je, da je Janša zrihtal nekvalitetne teste samo za to da se je denar prilil k ta pravim in zaslužnim. Fail, in potem bi naj nas taki vodili iz epidemije. Čisto možno da smo tudi cepiva dobili kakšna sumljiva, tisto kar bi morali dati v smeti pa je prišlo raje k nam.

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: Ytbnd in javr

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.588
7.264
113
Tako je bila celi generaciji dojenčkov in majhnih otrok prihranjena izkušnja s številnimi virusi, ki povzročajo okužbe dihal, med katerimi je na prvem mestu respiratorni sincicijski virus (RSV). In sedaj se ti dve generaciji otrok s tem virusom srečujeta prvič

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.588
7.264
113
Ok, v at recimo velja test na protitelesa za pct. Ce bi to bilo pri nas bi ze veliko naredili glede zaupanja ljudi

• Všeč mi je
Reactions: javr

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.128
6.122
113
Tako je bila celi generaciji dojenčkov in majhnih otrok prihranjena izkušnja s številnimi virusi, ki povzročajo okužbe dihal, med katerimi je na prvem mestu respiratorni sincicijski virus (RSV). In sedaj se ti dve generaciji otrok s tem virusom srečujeta prvič
pediatrični oddelki po Sloveniji pa so medtem že mesec dni polni zaradi širjenja respiratornega sincicijskega virusa.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.588
7.264
113
V nakupovalnem središču v Kranju se je zgodil incident, v katerega sta bila vpletena moški in varnostnik. Občan, ki naj bi sicer izpolnjeval pogoj PCT in potrdilo predočil varnostniku, ob vstopu v nakupovalno središče ni nosil zaščitne maske, zato mu je varnostnik fizično preprečil vstop. Prišlo je do prerivanja, pri čemer varnostnik moškega vrgel na tla. Dogodek obravnava tudi policija.

Bravo…

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.528
1.937
113
na temni strani lune
Daj no Darjan, ljudje niso samo skopa statistika na papirju.
In na žalost je med temi 70 bila tudi meni ljuba oseba.

Sožalje. Vsak človek je pomemben in dragocen. Na žalost velike večine smrti zaradi takih in drugačnih razlogov ni mogoče, niti ni smiselno preprečevati. Na žalost je kruta resnica, da je včasih cena reševanja za "vsako ceno" enostavno previsoka, gledano generalno na populacijo.

Kovid statistično, za populacijo do cca 68, ni nič bolj nevaren kot povprečna gripa. Nihče pa ni varen, ker se težko če ne kar nemogoče oceni, koga bo bolj/manj stisnilo.

• Všeč mi je
Reactions: darjan