Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.858
17.262
113
Jaz ti pravim, da za operacijo tumorja v sloveniji cakaš vsaj leto. Če je za nagrado rakav, ne dočakaš operacije.

Tole nakazuje, da si lahko zelo hitro obravnavan in situaciji primerno tudi hitro operiran. Kar poznam ljudi, ki so imeli rakave zadeve za operirat, je bilo vse izvedeno zelo hitro.

Onkološki_čakalnedobe.jpg

• Haha
Reactions: jonny77

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Medicinska sestra iz Izole...suspendirana v Trstu. Fanatična NEcepilka.
Protestira v SLO
FBlcJeqWEAw_DTP.jpg

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.645
11.744
113
kod Džej-Zija
Dolgo je trajalo, ampak tole njegovo ponavljanje kot papiga, da naj se drugi zaščitijo, da on maske ne bo nosil, mi je pa dno izbilo. Zanimivo je pa to, da pri njem ne prodreš z ničemer. Ne z analizo, ne z argumentiranjem, ne z nesramnostjo. Izguba cajta.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: SamSvoj in zino

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.588
7.264
113
Povzemam pojasnilo prof. dr. Štruklja, kot ga je dal državljanki – in se zanj zahvaljujem, obema:

Sam sem izmeril protitelesa. Bil sem dvakrat cepljen s pfizerjem. In svetujem vsakemu, ki pravi, da je covid prebolel, ali pa, da je cepljen, da si izmeri protitelesa in bo videl, kaj in kako.

Torej, sam imam 2000 ng/ml, vse, kar je več od 80 ng. je zaščitno. V teh enotah podaja rezultat Bolnica Golnik.

Nekateri drugi laboratoriji podajajo rezultat v mednarodnih enotah (kEU): arbitratrna meja je 0,85.

Vsekakor pa: kjerkoli si boste izmerili količino protiteles, bo pisal nek rezultat, poleg bo črka H (kar pomeni “high”, če je protitels dovolj), spodaj pa komentar: » Imate povišano vrednost nevtralizacijskih protiteles proti SARS-CoV-2 virusu, zato ste bolezen preboleli ali ste bili cepljeni«

Če vam v izvidu piše to, potem ste še zaščiteni..

Hm hm?

• Všeč mi je
Reactions: javr

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.588
7.264
113

Vlada zavrnila pobudo o ustavnosti? A nimamo zato sodišč? Kaj bi vkada to ocenjevala sploh?

• Všeč mi je
Reactions: javr

javr

Guru
6. dec 2011
2.021
1.194
113
nekaj ur po javni objavi smrti 20-letnice, najverjetneje zaradi cepiva Janssen, so naročili 100.000 dodatnih doz cepiva Janssen. Toliko o njihovem stiku z realnostjo.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

javr

Guru
6. dec 2011
2.021
1.194
113
Vlada zavrnila pobudo o ustavnosti? A nimamo zato sodišč? Kaj bi vkada to ocenjevala sploh?
ustavno sodišče je s svojim pol-letnim zamujanjem o odločanju glede neustavnih odlokov kvečjemu predmet posmeha, ne pa spoštovanja. Razen kadar gre za njihove lastne riti - odlok o PC v državni upravi. Pa še s tem so naredili vladi velikansko uslugo, ker drugače bi vlada zminirala lastne službe.

• Všeč mi je
Reactions: darjan