Ti si padel že pri čisto osnovnem ukrepu. Masko na gobecnismo se drzali policijske ure? Nismo bili zaprti med obcine? Niso bili otroki doma? Nismo imeli zaprtih 99 storitvenih obrti? Ipd bedarijakih ukrepov?
Ti si padel že pri čisto osnovnem ukrepu. Masko na gobecnismo se drzali policijske ure? Nismo bili zaprti med obcine? Niso bili otroki doma? Nismo imeli zaprtih 99 storitvenih obrti? Ipd bedarijakih ukrepov?
... somebody needs ...
Achtung ! - NovaTV™ gotofi smo ...
Pozor: Iz Kalifornije prihajajo informacije o novi smrtonosnejši obliki koronavirusa, ki naj bi nastal iz britanske in kalifornijske različice virusa! | Nova24TV
Kot kaže sta se združili različici britanskega in kalifornijskega seva koronavirusa. Mediji poročajo, da naj bi se virus preoblikoval v močno hibridno različico, kar je sprožilo zaskrbljenost, da bo povzročila novo fazo pandemije koronavirusa. Dve različici koronavirusa, ki povzročata bolezen...nova24tv.si
Pomeni opravicujes tak diktaturen odnos, ker se gre kao za zdravje? Kaj se je zgodilo z vsak je za sebe odgovoren in za to kar pocne. Ali kako smo lahko dali skozi vec kot 60 let taksnih in drugacnih katastrof/situacij, zdaj pa kar naenkrat potrebujemo policijsko uro? Ker bi pac par pijanckov pilo pri sosedu? Cmon no
trenutni opoziciji ustreza pandemija. pravi, da le opozicija zna kaj in kako.trenutni vladi ustreza pandemija, ker drugače ne bi mogla vladat v taki meri in samo z odloki....
Seveda gre tu za princip. Kljub temu, da ni nobenih kontrol, moraš imeti pri sebi razna potrdila, izjave, pa kaj vem kaj še vse. V torek sem iz samega veselja, da ne rabim nekih bolj ali manj izmišljenih izjav, prevozil pol Slovenije brez kake potrebe.pa vseeno maš pol foruma snežinkic ki jih ukrep silovito represira. jokajo na zalogo, za vsak slučaj, kaj pa če.
A se ti samo delaš neumnega, ali si res? Razloži mal tole primerjavo....ne, ker itak ni ustavno da nemoreš več kot 50 vozit.
Mogoče, ker že po cipresah dišiš. V naši "vasi" policaji stalno nadlegujejo mulce in jih veselo popisujejo.Klinc pa taka policijska ura. Včeraj sem govoril s človekom, ki dela v treh izmenah kakih pet občin stran. Pravi, da v vsem tem času med "policijsko uro" ni niti videl kakega policaja, kaj šele, da bi ga ustavili in kaj povprašali.
Nope, nobenih informacij. Nisem nič zasledil, da je bilo objavljeno, kakšnih insajderskih pa tudi nimam.Johan_blond, imas ze kaksen podatek, koliksen % pozitivnih na HAT testih je pozitivnih tudi na PCR testih?
Kaj če bi še enkrat prebral, kaj sem napisal. Jaz nimam v tem času kaj lazit zunaj po deveti uri. Poleti bo pa druga stvar.Mogoče, ker že po cipresah dišiš. V naši "vasi" policaji stalno nadlegujejo mulce in jih veselo popisujejo.
Klinc pa taka policijska ura. Včeraj sem govoril s človekom, ki dela v treh izmenah kakih pet občin stran. Pravi, da v vsem tem času med "policijsko uro" ni niti videl kakega policaja, kaj šele, da bi ga ustavili in kaj povprašali.