Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Floki

Guru
6. sep 2007
10.792
3.661
113
To je tako kot pri 3 letnem otroku, ko mu nekaj prepoveš pa moraš potem še zraven stati da tega res ne bo naredil. A če je omejitev 50 v naselju naj tudi vsakega spremlja policist da se bo omejitve držal?

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
pa vseeno maš pol foruma snežinkic ki jih ukrep silovito represira. :D jokajo na zalogo, za vsak slučaj, kaj pa če.
Seveda gre tu za princip. Kljub temu, da ni nobenih kontrol, moraš imeti pri sebi razna potrdila, izjave, pa kaj vem kaj še vse. V torek sem iz samega veselja, da ne rabim nekih bolj ali manj izmišljenih izjav, prevozil pol Slovenije brez kake potrebe.
Za vožnjo 50km/h skozi naselje, ne rabiš nobenih izjav.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.223
4.181
113
Johan_blond, imas ze kaksen podatek, koliksen % pozitivnih na HAT testih je pozitivnih tudi na PCR testih?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ja, metode testiranja so se spet spremenile in (spet) ne vemo, kaj primerjamo.
To da imamo zdaj 20% PCR testov pozitivnih (v primerjavi s prejšnjim tednom ko je bilo okoli 15%), nam (spet) ne pove nič.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.458
11.659
113
Klinc pa taka policijska ura. Včeraj sem govoril s človekom, ki dela v treh izmenah kakih pet občin stran. Pravi, da v vsem tem času med "policijsko uro" ni niti videl kakega policaja, kaj šele, da bi ga ustavili in kaj povprašali.
Mogoče, ker že po cipresah dišiš. V naši "vasi" policaji stalno nadlegujejo mulce in jih veselo popisujejo.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.792
3.661
113
Klinc pa taka policijska ura. Včeraj sem govoril s človekom, ki dela v treh izmenah kakih pet občin stran. Pravi, da v vsem tem času med "policijsko uro" ni niti videl kakega policaja, kaj šele, da bi ga ustavili in kaj povprašali.

Lej bizi policaji te bodo uslišali ta vikend bo nadzor.

Dej poglej sedaj nekaj prvih spodnjih komentarjev. Kot sem rekel vsi so na temo policijska država itd itd. 3 ure nazaj pa nobenega nadzora, vse brezveze itd, itd. A sedaj vidiš kje je problem..

• Všeč mi je
Reactions: sad

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Prejle izvedel, da je familija od katere smo pred novim letom dobili korono, spet v karanteni.
Takrat sta bila potrjeno okužena svak (PCR) in svakinja (HAT), oba otroka seveda ves čas takratne izolacije zraven, testiral jih ni nihče.
Nečakinja je bila zdaj v srednji šoli v rizičnem stiku in so spet v karanteni. :nigladek:
Mi je dalo mislit...zdajle je še malo zgodaj ampak, čez kak mesec bo čas za urejanje vrta in sadovnjakov, kako beljenje ....skratka, če kdo rabi đabe dopust za kaka domača opravila ..... :valjamse::bonk:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.223
4.181
113
C19 je super deal za bolnice
Vojni dobickarji. Zdaj se potrjuje to, da je nekaterim bilo v interesu, da traja in traja. Ko takole financno motiviras krizo, jo bos tudi dobil.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.355
3.686
113
Marlbor
Vojni dobickarji. Zdaj se potrjuje to, da je nekaterim bilo v interesu, da traja in traja. Ko takole financno motiviras krizo, jo bos tudi dobil.
Mogoče pa kdaj dočakam tudi sojenje odgovornim za vse svinjarije, ki se dogajajo. Od namernega okuževanja pacientov, pa do nepotrebnih smrtnih žrtev, samo zaradi pohlepa vodstev zdravstvenih ustanov ... pa janša, ki jim nudi ves ta denar v zameno za številke!

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.458
11.659
113
Prejle izvedel, da je familija od katere smo pred novim letom dobili korono, spet v karanteni.
Takrat sta bila potrjeno okužena svak (PCR) in svakinja (HAT), oba otroka seveda ves čas takratne izolacije zraven, testiral jih ni nihče.
Nečakinja je bila zdaj v srednji šoli v rizičnem stiku in so spet v karanteni. :nigladek:
Mi je dalo mislit...zdajle je še malo zgodaj ampak, čez kak mesec bo čas za urejanje vrta in sadovnjakov, kako beljenje ....skratka, če kdo rabi đabe dopust za kaka domača opravila ..... :valjamse::bonk:
Čaki, ti to resno? Butale.