trenutni opoziciji ustreza pandemija. pravi, da le opozicija zna kaj in kako.trenutni vladi ustreza pandemija, ker drugače ne bi mogla vladat v taki meri in samo z odloki....
trenutni opoziciji ustreza pandemija. pravi, da le opozicija zna kaj in kako.trenutni vladi ustreza pandemija, ker drugače ne bi mogla vladat v taki meri in samo z odloki....
Seveda gre tu za princip. Kljub temu, da ni nobenih kontrol, moraš imeti pri sebi razna potrdila, izjave, pa kaj vem kaj še vse. V torek sem iz samega veselja, da ne rabim nekih bolj ali manj izmišljenih izjav, prevozil pol Slovenije brez kake potrebe.pa vseeno maš pol foruma snežinkic ki jih ukrep silovito represira.jokajo na zalogo, za vsak slučaj, kaj pa če.
A se ti samo delaš neumnega, ali si res? Razloži mal tole primerjavo....ne, ker itak ni ustavno da nemoreš več kot 50 vozit.
Mogoče, ker že po cipresah dišiš. V naši "vasi" policaji stalno nadlegujejo mulce in jih veselo popisujejo.Klinc pa taka policijska ura. Včeraj sem govoril s človekom, ki dela v treh izmenah kakih pet občin stran. Pravi, da v vsem tem času med "policijsko uro" ni niti videl kakega policaja, kaj šele, da bi ga ustavili in kaj povprašali.
Nope, nobenih informacij. Nisem nič zasledil, da je bilo objavljeno, kakšnih insajderskih pa tudi nimam.Johan_blond, imas ze kaksen podatek, koliksen % pozitivnih na HAT testih je pozitivnih tudi na PCR testih?
Kaj če bi še enkrat prebral, kaj sem napisal.Mogoče, ker že po cipresah dišiš. V naši "vasi" policaji stalno nadlegujejo mulce in jih veselo popisujejo.
Jaz nimam v tem času kaj lazit zunaj po deveti uri. Poleti bo pa druga stvar.Klinc pa taka policijska ura. Včeraj sem govoril s človekom, ki dela v treh izmenah kakih pet občin stran. Pravi, da v vsem tem času med "policijsko uro" ni niti videl kakega policaja, kaj šele, da bi ga ustavili in kaj povprašali.

Vojni dobickarji. Zdaj se potrjuje to, da je nekaterim bilo v interesu, da traja in traja. Ko takole financno motiviras krizo, jo bos tudi dobil.C19 je super deal za bolnice
![]()
Zakaj je bilo v Celju največ "katastrofalnih zapletov" s covid bolniki
Kako so v eni največjih bolnišnic v državi na račun bolnikov s covid-19 čudežno izplavali iz rdečih številk. Pričevanja zaposlenih in podatki kažejo na to, da so iz zdravstvene blagajne prejeli preveč denarja.necenzurirano.si
Mogoče pa kdaj dočakam tudi sojenje odgovornim za vse svinjarije, ki se dogajajo. Od namernega okuževanja pacientov, pa do nepotrebnih smrtnih žrtev, samo zaradi pohlepa vodstev zdravstvenih ustanov ... pa janša, ki jim nudi ves ta denar v zameno za številke!Vojni dobickarji. Zdaj se potrjuje to, da je nekaterim bilo v interesu, da traja in traja. Ko takole financno motiviras krizo, jo bos tudi dobil.
Čaki, ti to resno? Butale.Prejle izvedel, da je familija od katere smo pred novim letom dobili korono, spet v karanteni.
Takrat sta bila potrjeno okužena svak (PCR) in svakinja (HAT), oba otroka seveda ves čas takratne izolacije zraven, testiral jih ni nihče.
Nečakinja je bila zdaj v srednji šoli v rizičnem stiku in so spet v karanteni.
Mi je dalo mislit...zdajle je še malo zgodaj ampak, čez kak mesec bo čas za urejanje vrta in sadovnjakov, kako beljenje ....skratka, če kdo rabi đabe dopust za kaka domača opravila .....![]()