To so procenti, kaj pa številke? Recimo sorazmerno na 100.000 prebivalcev? Lahko je na intenzivi bilo 3 ljudi in sta 2 zraven prišla. Vem da ni tako, ampak hipotetično.
Za slabšanje epidemije je najbolj kriv Hojs. Ko se je metal solzivec, so ljudje kašljali in s tem izpljuvali virus okoli sebe. Še tisti, ki so nosili maske, so jih zaradi kašlja morali sneti. Ko so potem špricali z vodnim topom, so se pa tvorili aerosoli, ki so virus raznesli povsod naokoli.E daj... kolesarji, klovni in ter ostala gamad na Trgu revolucije pa nič?
Pri samostojnih trgovinah ti ni treba izpolnjevati PCT. Na našem Sparu je celo napis: "Za obisk naše trgovine ni potrebno izpolnjevati PCT pogoja!"Dobro nimam nekega razuzdanega lajfa. Kuča, poso, trgovina, kaka kavica, pizza ipd... V službi sem sicer tudi podpisal da bom izpolnjeval PCT, ampak od takrat dalje me nihče ni vprašal kje imam kakšno potrdilo.
Anpak res takle za dva tedna nazaj vse kjer sem bil in me noben ni povohal: Merkur, Hofer, Lidl, Špar, lekarna, komplet Europark, Muller v centru MB... nikjer no. Jaz osebno imam občutek da omejitev enostavno ni.
Sedaj se že omenja, da bodo zmanjšali veljavnost testov. Potem boš pa v buli.
Nakljucje?
Zaradi zaznanih napak v podatkih o cepljenju, ki jih pridobivamo iz cepimose.si, teh podatkov začasno ne prikazujemo. NIJZ napako prioritetno ureja in graf bomo ponovno objavili, ko bodo napake odpravljene.
OK, razumem, nima smisla s tabo, ne znas stevilk bratPoglej priponko 49216
Še nimajo našega rekorda. Pa jih je 5x več. Pretvorjeno v naše številke bi morali imeti cca 8.000 okužb imajo pa 1.500.
Še ena tragična smrt, kot posledica netestiranja cepljenih.Da je bil polno cepljen, si pa pozabil dopisat.
Ja je.18:82 je za tebe katastrofa?
Nobena stroka tega že dolgo ne prodaja, ampak vam antivaxerjem odzvanja v prazni glavi še novica izpred enega leta.potegnes to, da cepiva ne delujejo 90% kot nam stroka prodaja
ajd pojasni zakaj PCTNobena stroka tega že dolgo ne prodaja, ampak vam antivaxerjem odzvanja v prazni glavi še novica izpred enega leta.
Potegneš lahko tudi to, da naprimer če od od vseh okuženih cepljenih pristane 25% v bolnici, in od vseh okuženih necepljenih pa tudi 25% pristane v bolnici, da cepiva bolj malo ščitijo pred hospitalizacijo. Številke so izmišljene, da se ne bo kdo na to obešal. Bi pa bilo fajn vedet prave številke, če kdo najde naj napiše.potegnes to, da cepiva ne delujejo 90% kot nam stroka prodaja