Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.536
16.847
113
Po mnenju anticepilcev je to prav zares nepomembno. Ko/če pa pogledaš realne (in ne neke antivaxxerske) statistike pa ugotoviš, da temu niti približno ni tako in da je to kar pomembna razlika, da ne rečem kar da gre za življenjsko pomembno razliko. Ampak eni pač morate nabijat po svoje.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Dokler bodo na intezivni umirali samo NEcepilci..bo pomenilo da cepivo DELUJE.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.480
11.489
113
kod Džej-Zija
Naravna imunost pridobljena s prebolelostjo je nekajkrat boljša, robustnejša in trajnejša od cepilne, tako kažejo izraelski izsledki in tako je veljalo z naravno pridobljeno imunostjo za druge okužbe, preden se nam je zgodila kovid "apokalipsa". Ta cepiva pa so eksperimentalna, nove tehnogije in še zdaleč ne tako preizkušena kot ostala dobro znana cepiva. Prejel se že eno dozo, ki glede na to, da je sovpadala z okužbo, niti ni mogla kakorkoli prispevati k boljšem odzivu tvojega imunskega sistema. Če se bo res končalo samo z 1 dnevom vročine, ne vem če ima sploh smisel iti še na 2. dozo eksperimentalnega leaky cepiva. V bistvu odloči se na podlagi lastne presoje.
Svetuješ mu lastno presojo, potem ko anticepilsko popljuvaš cepiva. Zelo objektivno, ni kaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.130
7.190
113
Po samo koliko dneh smo dobili nov semafor? In prve indice o PC pogoju?

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Svetuješ mu lastno presojo, potem ko anticepilsko popljuvaš cepiva. Zelo objektivno, ni kaj.
Podal sem mu samo določena dejstva, ki jih nikakor ni mogoče zanikati, o katerih pa se rado molči. Posameznik se potem mora sam odločiti na podlagi vseh + in - kaj je zanj najbolje. Nekomu se bo npr. zdelo, da je zanj bolje da vsakih par mesecev prejme buster za virus, zaradi katerega je imel samo dan vročine in da je zanj ta bolj nevaren od nekega drugega respiratornega virusa, ki ga je v preteklosti že priklenil na posteljo za dober teden.

Vi izogib preteklim nacističnim in faštičnim praksam nad posameznikovo svobodo nad lastnim telesom smo sprejeli določene mednarodne standarde. Eden takih je Deklaracija o bioetiki in človekovih pravicah.

Article 6 – Consent

1.Any preventive, diagnostic and therapeutic medical intervention is only to be carried out with the prior, free and informed consent of the person concerned, based on adequate information. The consent should, where appropriate, be express and may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without disadvantage or prejudice.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.482
4.317
113
Evo, PCR pozitiven, jutri še rešim situacijo, da lahko izolacijo preživim tudi v traktorju, ker mi pač nič ni, gledano na počutje, razen občasnega kašlja, in sedaj je ravno tistih 15 dni v letu, od katerih je odvisno skorajda celo naslednje leto, torej je treba delat v vsakem primeru, ni bolniških na kmetih. Sem pa voljno od cepljenja do marca drugo leto, le s cepilnim centrom se moram še posvetovati.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.482
4.317
113
Kam je izginilo nekaj teme, skupaj z objavami shift-a? Oz. zakaj so namesto realnega stanja ostale samo bedarije in kreganje?

erikson

Guru
25. avg 2007
23.176
6.942
113
Evo, PCR pozitiven, jutri še rešim situacijo, da lahko izolacijo preživim tudi v traktorju, ker mi pač nič ni, gledano na počutje, razen občasnega kašlja, in sedaj je ravno tistih 15 dni v letu, od katerih je odvisno skorajda celo naslednje leto, torej je treba delat v vsakem primeru, ni bolniških na kmetih. Sem pa voljno od cepljenja do marca drugo leto, le s cepilnim centrom se moram še posvetovati.
Želim ti, da boš med 96%. So se ti s tem izpolnile tvoje želje?