Ja si v stiku z ljudmi na Alterju. Pejt mal ven.Kje najdete tak folk, resno. Jaz sem dnevno v stiku z ogromno ljudmi pa nimam problemov.
Ja si v stiku z ljudmi na Alterju. Pejt mal ven.Kje najdete tak folk, resno. Jaz sem dnevno v stiku z ogromno ljudmi pa nimam problemov.
Nobeno od kliničnih faz testiranja teh cepiv ni vključevalo nosečnic. Nosečnicam se tega cepiva sploh ne bi smelo dajati.Na spletni strani od osebnega zdravnika, odsvetuje cepljenje nosečnicam.
Pred 5 leti drug zdravnik odsvetoval cepljenje proti gripi nosečnicam....
Iz tega bi se dalo sklepat, glede na hudo nalezljivost delte, da je cepivo vseeno delovalo v neki meri tudi pri zmanjšanju kužnosti.Sem se 1x prebral. Na sreco ni nikogar okuzila.
Je pa moralo 31 necepljeni in na testih negativnih uciteljev v karanteno zaradi nje in zaradi PCT pogoja, ki cepljene opravicuje testiranja.
Mimogrede, pri moji v sluzbi so imeli en mega sestanek z vec deset udelezenimi. Moja ni sla. So se pa med cepljenimi (skoraj vsi) razsirile okuzbe.
aja, to si ti stestiral, al kr tak praviš iz glave?Nobeno od kliničnih faz testiranja teh cepiv ni vključevalo nosečnic. Nosečnicam se tega cepiva sploh ne bi smelo dajati.
Sam ti nisi nosečnica....Nobeno od kliničnih faz testiranja teh cepiv ni vključevalo nosečnic. Nosečnicam se tega cepiva sploh ne bi smelo dajati.
Testiral kaj? Če ni bilo narejenih kliničnih študij na nosečnicah, potem se nosečnic ne sme cepiti.aja, to si ti stestiral, al kr tak praviš iz glave?
res sem te imel za malo bolj intelegentnega, Andy.
se prav, po tvoje, pri testiranju zdravil ne sme bit nobenga napredka. Pac pozabmo na ves ai in machine learning k ga mamo, pa cakimo. Zakaj pol vozis elektricarje?Testiral kaj? Če ni bilo narejenih kliničnih študij na nosečnicah, potem se nosečnic ne sme cepiti.
Kaj vam ni jasno? Nosečnice se toliko pazijo, da še kozarca vina ne spijejo, se jim bo pa vbrizgavalo novo vrsto cepiva brez kakršnihkoli dolgoročnih študij na potek nosečnosti in zdravje otroka po rojstvu.
Take študije trajajo 5 let, da se vidi, da na takih otrocih ni posledic cepljenja.
Kdo pravi, da ne sme biti napredka? Ja, ni problema, ampak klinična testiranja na nosečnicah in njihovih otrocih trajajo 5 let, ker se mora še spremljati razvoj otroka, da se potrdi, da je cepivo varno za nosečnice in njihovega otroka.se prav, po tvoje, pri testiranju zdravil ne sme bit nobenga napredka. Pac pozabmo na ves ai in machine learning k ga mamo, pa cakimo. Zakaj pol vozis elektricarje?
A zdej si nosečnice našel? Pa dobr no dec, zresni se. Al se pejt že cepit, al se pa ne it cepit, ni važno, sam daj že mir no, zadost je bilo teh bedarij. Za nosečnico ni fajn če faše katerikoli virus, tud gripa ni glih nedolžna za njih. In ja, tudi jaz bi premislil, če bi bila moja noseča. Bi se pa definitivno cepil jaz še prej, da zmanjšam možnosti, da ona faše.Testiral kaj? Če ni bilo narejenih kliničnih študij na nosečnicah, potem se nosečnic ne sme cepiti.
Kaj vam ni jasno? Nosečnice se toliko pazijo, da še kozarca vina ne spijejo, se jim bo pa vbrizgavalo novo vrsto cepiva brez kakršnihkoli dolgoročnih študij na potek nosečnosti in zdravje otroka po rojstvu.
Take študije trajajo 5 let, da se vidi, da na takih otrocih ni posledic cepljenja.
Jaz bi temu rekel, da PCT ne deluje. Očitno.včeraj 1000+ novo okuženih... lepo nam gre, 6-mesečni lockdown na ne uide, hvala vsem necepljenim in zanikovalcev virusa...
Biseri pa še naredijo hitre teste plačljiveNaj uvedejo testiranje vseh, pa se bo že s tem dosti naredilo. Ne pa da C in P trosijo virus brez problema.