Saj ti verjamem.To sploh ni problem, problem je da kavo za 30 kun more postrezt prijazna mladenka, v dobrih salcah, na udobnih stolih, pa kava more bit tud dobra. Brozga k ti jo na mizo fukne ostarel natakar, k se mu tud mize ne da pobrisat, pa pac ni vredna 30 kun. In tle majo hrvatje problem. Elitni turizem niso samo visoke cene, je tud elitna pondubla. Pa verjem, sm letos do sedaj prezvel 3 mesce v istri.
Naredi samomor, če ti je tako hudo, ko me bereš. Ali pa me obidi...Deda, spravil sem se na tvoj nivo, ker te imam pun curac...
Ker ne morm met svojga apartmaja na morju ane?Očitno je ponudba primerna povpraševanju.Oz. so cene še prenizke, ce si bil 3 mesece tam.
![]()
Se vidi, kako vzdržuješ svoje mentalno stanje.Tvoje droge pa ne spustijo? Tecen si kot drek z blesavimi komentarji.
Pri nas smo pa nekaj sto okuženih maturantov sprejeli z objemom in poljubom. A je o tem nova24 kaj pisala?
Lahko bi jim na meji zagotovili vojasko spremstvo do prvega praznega objekta ki bi jim omogočil plačano karanteno (sicer po socialni ceni in ne trzni, ampak zastonj pa ne) . Vojasko spremstvo bi moralo biti z njimi dokler ne bi postali vsi vsaj 2x negativni.
Ne, zato da se ne bi kdo izmuznil.
Ker dali smo jim nic vreden papir o karanteni (enako kot je nicvredna qr koda) in jih nisno nadzirali. Lani smo zdrave ljudi zapiral v hotele, letos smo bolne spustil v zrce in drugam.
Ko sem bil na dirki v tujini so zjutraj policaje in vojake s kalasniki z avtobusi pripeljal ob dirkališče.
Da ne bi slucajno kajsna neumnost šla po glavi al ne vem zakaj.
Ne bom sodil glede prehlada.
Ce zdravih ljudi ne spustijo na wc v gostilno (brez potrdila) potem ne vem zakaj so "spustili" obolele ljudi v gostilne. Ker papir od katantene so "izgubili", imeli pa so papir o prebolevnosti ali cepljenju, sprintan pred dvemi tedni.