Cepljenje oz. PCT tu nima veze, to je zahteva delodajalca, ki razmišlja širše od minimalnih postavljenih zahtev in standardov.Zakaj pa, ce se ti glede na PCT ni potrebno testirati? Sej si cepljen, ne?
Torej zaenkrat vse po planu
Do sedaj si ga niso zaslužili. Bi pa ga lahko sedaj upravičeno prejemali le cepljeni, zaradi izpostavljanja dejavnikom tveganja.Zakaj si JU zasluži dodatek? Izvzeti so zdravniki in osebje, kateri delajo neposredno z okuženimi. Sicer denar ne preprečuje okužbe delavca, ampak ajde...
Ja, ampak so prostovoljno na lastno odgovornost šli v tveganje.Do sedaj si ga niso zaslužili. Bi pa ga lahko sedaj upravičeno prejemali le cepljeni, zaradi izpostavljanja dejavnikom tveganja.
Ne moreš zdaj nehat s korono, ko čaka še par milijonskih projektov za boj proti epidemiji.Tega imaš v Bosni na dnevni bazi vsepovsod. Net je preplavljen s takimi posnetki. Ampak, mi pa ne bomo, ker švabarija tega ne počne.
Skrajni čas bi že bil, da nehamo s to korono.
Saj mi tudi. Včeraj sprejemšportnikov na kongresnem, Gneča, vsi brez mask,Tega imaš v Bosni na dnevni bazi vsepovsod. Net je preplavljen s takimi posnetki. Ampak, mi pa ne bomo, ker švabarija tega ne počne.
Skrajni čas bi že bil, da nehamo s to korono.
No, na tem sprejemu športnikov so preverjali tudi osebne izkaznice.Saj mi tudi. Včeraj sprejemšportnikov na kongresnem, Gneča, vsi brez mask,
Ne vem pa, kaj ima smisel, da aplikacija kaže ime in priimek, ter rojstvo, če potem varnostnik tega ne preverja?
Na tem sprejemu nisem bil, sem bil pa na dveh drugih prireditvah, kjer niso gledali osebnih.No, na tem sprejemu športnikov so preverjali tudi osebne izkaznice.