BTC fitnes

Guinness

Majstr
2. jul 2008
2.627
303
83
fantje ta je dobro naučen. nivo komunikacije je obrnil proti nam čeprav je on prišel na forum z neutemeljenimi žalitvami podjetja katerih noče in noče utemeljit. :valjamse:
Ja, ja, kar delaj se da nisi plačan s strani Fitinna, da zagovarjaš te lopove nemarne, ki tako očitno nategujejo folk (sicer še vedno ne vemo kako, ampak če je tako napisano bo že držalo)! :valjamse:
 
  • Všeč mi je
Reactions: cappy and Kamele0N

Jabe

Majstr
1. okt 2007
5.532
353
83
Da ni mark55 od fitina? Definitivno je temo obrnil v pravo smer, da še tisti, ki prej nikoli nismo za ta fitnes slišali sočustvujemo z njim.

Da bo šla pa v to smer je pa aksiom kot sonce po dežju.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Pepe

Mark55

Zelenc'
7. nov 2019
14
3
3
Bom še na drugih forumih napisal svoje mnenje. Bom videl kako se bodo tam obnašal, če bodo lahko sprejeli, da FITINN ni primeren, za vadbo, sploh pa ne za dolgoročno. Tuki ste zgleda sami njihovi (jaz še vedno mislim, da je eden z več userji).
 

Mark55

Zelenc'
7. nov 2019
14
3
3
Še enkrat povem, da imam izredno slabe izkušnje z fitnesom FITINN v BTC-ju in da bi rad ljudi posvaril, naj trikrat premislijo, preden se odločijo za
ta fitnes. Če bi mene kdo prej posvaril, bi bil zelo zadovoljen. Moj namen narediti dobro delo ljudem, da ne bi imel težav - ni vse nizka cena. Konec koncev moraš biti na koncu zadovoljen.
 
  • Haha
Reactions: ishtar007

Guinness

Majstr
2. jul 2008
2.627
303
83
Ne moreš napisat, da imaš z nekom slabe izkušnje pa potem zadeve ne argumentirat. To je blatenje nekoga, pa če verjameš ali ne, nimam nič z njimi, v bistvu so mi konkurenca, ampak NE MOREŠ kar tako reči nekaj je zanič, ampak ne povem zakaj. :bonk:
 

Mark55

Zelenc'
7. nov 2019
14
3
3
Res si neutrudljiv. Moraš biti kar precej plačan, da se takole trudiš. Kakor koli Dober glas gre v deveto vas, slab pa še dlje.
 

jello

Guru
22. sep 2008
5.910
742
113
Neutrudljiv si ti, ko si že stotič isto napisal, pa še vedno nič, razen tega da so ti naredil krivico in bi jih zdaj anonimno javno nazaj posral. Povej že v čem je problem ali stfu. Ni blo tople vode pod tušem, kelnarca nadrkana, uteži niso bile po teži nazaj pospravljene...

Sploh ne vem kje je ta fitnes, pa sem že njihov fan.
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
4.609
627
113
Ljubljana
hmpg.net
Misim, jaz se popolnoma strinjam z OP. Tudi jaz imam pripombe, ne nad Fitin, ampak na splošno z življenjem. Ne bom pljuval vsepovprek, brez argumentov.

Kar nekaj mojih prijateljev ga je nepričakovano, no nekateri pričakovano, zaključili, vendar njihove pritožbe niso bile upoštevane. Res niso prebrali drobnega tiska, kjer sicer piše, da se vsako življenje konča, vendar je nekatere to dejstvo tako presenetilo, da so v trenutku umrli, kar je povsem nesprejemljivo, saj vendar vsi pričakujemo, da bomo živeli dalj.

Zato odsvetujem vsem in vsakemu, da verjame v življenje, ker se lahko konča, ne jutri, že danes, vsaj tako piše v drobnem tisku, ki ga nisem prebral, ker sem, ko sem se rodil, bil še nepismen in opravilno nesposoben.

No nekateri so še sedaj.