Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Noja... V tem primeru jaz ne bi zagovarjal Bolteza... Ker gume so v enakem stanju, kot so bile takrat, ko jih je prevzel na skladiscenje... In lahko bi ze takrat rekel, da jih nima smisla spravljat... Edino ce je edini razlog ta, da pokasira se za eno sezono skladiscenja...
Odpiralec teme po lastnih navedbah:
- se ne spozna na gume, niti se noče spoznati
- ni bil poleg jeseni, ko so se montirale zimske gume
- ni bil poleg spomladi, ko so se montirale letne
- trdi, da je prodajalec rekel, da stranka MORA kupiti nove letne
- žena je gume kupila pri vulkanizerju, ki jo je po njeno nategnil
Odpiralec teme sedaj spušča ventil na alterju zaradi stvari, pri kateri ni bil niti udeležen.
@Jest: zakaj bi moral(!) vulkanizer opozoriti na slabe letne gume pred hranjenjem? Sam veš kako izgleda jeseni pri vulkanizerjih; ne vem kdaj so bile te gume menjane, ampak sem precej prepričan da med 10. in 15.11. 2013...
Kako vemo, da stranka ni bila opozorjena že jeseni? Zakaj stranka, ki menda po besedah odpiralca teme ve, da so bile gume stare, tega ni vprašala vulkanizerja ob menjavi? Kako odpiralec teme ve kdaj je guma stara, če se na to ne spozna, niti se noče spoznati? Kaj za odpiralca teme pomeni stara guma? 2 leti, 7 let - glede na leto montaže ali glede na DOT?
Če je 10-20 EUR tak hud strošek za shrambo, zakaj stranka sama ne naroči pnevmatik preko neta?*
*) - sedaj sem prepričan, da se bo poiskala najnižja možna ponudba na netu za pnevmatike in se razglašalo, kakšen pezde je Boltez., ker je na pnevmatiki zaslužil 9,37 EUR
PS: ne zagovarjam Bolteza, tam nikoli nisem ničesar menjal; "moj" vulkanizer je Jenko v Virmašah.