Boltez Kranj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Res bi bilo neprimerno bolje da bi ji namontiral stare trde gume na njeno željo, pa bi čez par dni med spomladansko ploho nabasala pošca na prehodu, ker se ji ne bi uspelo ustaviti...

grdi Boltez, grdi
10.gif

je pa tko... če se na katerikoli zadeve vsaj minimalno ne spoznaš, obstaja velika možnost, da boš nategnjen
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.562
816
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja... V tem primeru jaz ne bi zagovarjal Bolteza... Ker gume so v enakem stanju, kot so bile takrat, ko jih je prevzel na skladiscenje... In lahko bi ze takrat rekel, da jih nima smisla spravljat... Edino ce je edini razlog ta, da pokasira se za eno sezono skladiscenja...

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Res bi bilo neprimerno bolje da bi ji namontiral stare trde gume na njeno željo, pa bi čez par dni med spomladansko ploho nabasala pošca na prehodu, ker se ji ne bi uspelo ustaviti...

grdi Boltez, grdi
10.gif

je pa tko... če se na katerikoli zadeve vsaj minimalno ne spoznaš, obstaja velika možnost, da boš nategnjen
smile-1.gif
Ne vem kje eni živite, da se vam (stalno) dogaja, da se pešči kar mečejo na prehode in vas potem reši edino zadni krik gumarske industrije
confused-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
5
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Noja... V tem primeru jaz ne bi zagovarjal Bolteza... Ker gume so v enakem stanju, kot so bile takrat, ko jih je prevzel na skladiscenje... In lahko bi ze takrat rekel, da jih nima smisla spravljat... Edino ce je edini razlog ta, da pokasira se za eno sezono skladiscenja...
Odpiralec teme po lastnih navedbah:
- se ne spozna na gume, niti se noče spoznati
- ni bil poleg jeseni, ko so se montirale zimske gume
- ni bil poleg spomladi, ko so se montirale letne
- trdi, da je prodajalec rekel, da stranka MORA kupiti nove letne
- žena je gume kupila pri vulkanizerju, ki jo je po njeno nategnil

Odpiralec teme sedaj spušča ventil na alterju zaradi stvari, pri kateri ni bil niti udeležen.

@Jest: zakaj bi moral(!) vulkanizer opozoriti na slabe letne gume pred hranjenjem? Sam veš kako izgleda jeseni pri vulkanizerjih; ne vem kdaj so bile te gume menjane, ampak sem precej prepričan da med 10. in 15.11. 2013...

Kako vemo, da stranka ni bila opozorjena že jeseni? Zakaj stranka, ki menda po besedah odpiralca teme ve, da so bile gume stare, tega ni vprašala vulkanizerja ob menjavi? Kako odpiralec teme ve kdaj je guma stara, če se na to ne spozna, niti se noče spoznati? Kaj za odpiralca teme pomeni stara guma? 2 leti, 7 let - glede na leto montaže ali glede na DOT?
Če je 10-20 EUR tak hud strošek za shrambo, zakaj stranka sama ne naroči pnevmatik preko neta?*

*) - sedaj sem prepričan, da se bo poiskala najnižja možna ponudba na netu za pnevmatike in se razglašalo, kakšen pezde je Boltez., ker je na pnevmatiki zaslužil 9,37 EUR

PS: ne zagovarjam Bolteza, tam nikoli nisem ničesar menjal; "moj" vulkanizer je Jenko v Virmašah.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

grdi Boltez, grdi
10.gif

smile-1.gif
Ne vem kje eni živite, da se vam (stalno) dogaja, da se pešči kar mečejo na prehode in vas potem reši edino zadni krik gumarske industrije
confused-1.gif

med drugim tudi v KRaju s slabimi cestnimi površinami in veliko prehodi za pešce, čez katere zasanjano potuje uka željna mladina z mobiteli v rokah in slušalkami v ušesih
smirk-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Tovrstna uka željna mladina je povsod. Slabe ceste tudi. Prehodi za pešče so pa tudi najbrž z namenom, ugibam,... da grejo pešči koikor toliko varno čez cesto, vozniki pa tudi malo bolj pozorno gledamo naokoli, ker je označeno kot... prehod za pešče?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
no ane?

ampak par dejstev je treba upoštevati:

- na gumah ni pametno šparati, raje na feltnah

- babe ni pametno pustiti po opravkih, o katerih poteka nima blage veze (poznam par primerkov ki bi se vozile tudi po dratih če jih ne bi vulkanizer opozoril, važno da so jaknica pa čeveljčki novi )

- če se te ena random tema močno dotakne, je morda problem v tebi v nezavednih čustvih (ok, tole sem nekje prebral)

Schime

Guru
22. nov 2008
2.085
861
113
Prvo sicer ne vem zakaj si jih tam hranil in za to še plačal, zimske gume si pa lahko doma shranil. Meni so ob nakupu novih gum ponujali, da mi stare zastonj skladiščijo pa sem jih vseeno raje kar domov vzel. Sicer pa pregledati gumo, če bo vredu še za eno sezono ni ravno kvantna fizika.
Je pa tko, da najbolj pošteno verjetno ni od njih, da skladiščijo gume, ki niso več ustrezne. Neglede na število strank jeseni bi lahko gume pregledali in stranki povedali, da niso vredu, če za skladiščenje že računajo.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.583
2.695
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Prejle je šla moja menjat gume k Boltezu, kjer je imela shranjene letne od lanskega leta. In ji rečejo, da so letne čisto zanič in da mora kupiti nove. Res da so bile stare, samo za koji k.... so jih potem pred zimsko sezono shranili in seveda računali hrambo?
bonk.gif

Seveda bo kdo sedaj rekel ali si mislil, da bi lahko jaz pogledal gume pred menjavo in ocenil če so še dobre. Pač nisem, niti se ne spoznam na to, niti se nočem.
hysterical-1.gif

Ko imajo bedaki denar, trgovci služijo. Kdo pa lahko koga prisili, da kupi karkoli? Bi pač ta tvoja gospa trgovcu povedala, da naj pusti gor zimske gume, stare neuporabne pa naloži v prtljažnik pa adijo za vekomaj......ampak očitno imata višek denarja, da lahko podpirata trgovce. samo zdaj pač ni treba celi Sloveniji razlagat kako sta nasedla trgovcu. V tem primeru sta pač vidva naivna in zato ni kriv trgovec ampak sta si čisto sama kriva za svojo naivnost. Tebe mešam zraven zato ker si tako naiven, da greš žensko pošiljat po kostanj v žerjavico. Deluješ mi nekako copatastično.
evil.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.647
1.028
113
49
KR
bonk.gif

@Schime
Zimske niso bile doma spravljene in tudi ne bodo ker nimava placa. Gredo v LJ k staršem v garažo.

@vsi
Drugače pa, mislim/upam, da je vsakemu jasno, da je to neferer od trgovca in da s tem zgubi stranko. Jaz imam tudi jeseni več dela, da včasih ne vem kako bom podelal, pa vseeno ne bom stranki drek prodal. Ja? Ne?
smileyfunnyface.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ejga ti nisi copat, ti si šlap !
Znebi se te šovinistično-feministične babe, bolje danes ker ko ji bodo zrasle peruti boš ti samo še oskubljen petelin !
1999659-oskubljenpetelin.jpg

Priponke

• 1999659-oskubljenpetelin.jpg
    1999659-oskubljenpetelin.jpg
    33,1 KB · Ogledi: 359

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Lahko ji je že jeseni omenil da pnevmatike nebodo dobre še za en let, spet presoja posameznika, eni ponucajo koplert v sezoni, drugi v petih. Če si vsaj kaj deca bi lahko sam pogledal pnevmatike preden jih je jeseni menjala.

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Mater ali sploh kdo pozna sarkazem?

Jeba t ga trgovec oz montažer je povedal svoje mnenje in dal rešitev. Stranka se je strinjala in posel je bil sklenjen.
Kaj je bilo potem doma je pa znano. Dec tečen, sedaj ga bo še odstavla in bo v drugi veji foruma jokal.
Avtorju teme če ne znaš dati navodila ženi ko gre na moška opravila je pač tako. Me zanima kako bi ji ti cunje kupoval ko bi te poslala v štacuno bi vzel pomaranče s sabo?

Off

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
boltez je car dalec naokoli. tako mimogrede, v vseh storitvah, ki jih ponujajo. in dalec naokoli mislim do mej domovine. pa ne hodiva na pivo skupaj.

clovek, ki svoji lepsi polovici nima cajta menjat gum ali opraviti servisa avtombila ipd... pa zame ni noben moski. ne vem no, a si vmes obesal perilo ali ga pral?

tony

Guru
23. jul 2007
10.266
1.799
113
Se strinjam. Z vsemi sortami težav sem že prišel tja, pa so jih vedno porihtali kot je treba
zmaga.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.