Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Izgled že izgled, to pa je tudi vse. Ta Range Sport je ena velika krava, ki ima zelo slabe performanse, veliko porabo in je samo za ravno cesto.![]()
Če rabiš avto za teren v pravem pomenu besede, ti tut Lexus nebo služil.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Izgled že izgled, to pa je tudi vse. Ta Range Sport je ena velika krava, ki ima zelo slabe performanse, veliko porabo in je samo za ravno cesto.![]()
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
ksz
rajš mam kateregakoli lexusa kot kateregakoli bmw-ja.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zadnjič mi je poznavalec in ljubiteljski testni voznik razlagal o novi sedmici. baje so taka jajca, da večjih za ta denar ni. po ovinkih se za malo šalo pelje samo po treh kolesih, light show na armatrurki pa popestri dogajanje.
sem bil kar presenečen
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ma ni kolega. je en brezvezni tiščač, ki sem ga srečal pri enem kolegu. glede na to, da je dobila vto na aktivu in da čaka šestico, ni glih aberveznik. vozi pa neka stara jajca s 300KM
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tale se vozi po dveh kolesih..pa ne vidim zavoja ne nič.
da je model upiljen in da tišči je priznal kolega. glede na dejstvo, da vozi 300KM vsak dan pod ritjo najbrž tudi kaj zna. da pa sedmica dvigne rit v zrak, pa res ni noben fenomen, saj je avto narejen za uživanje, potovanje, ne tiščanje po ovinkih.
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
ksz
rajš mam kateregakoli lexusa kot kateregakoli bmw-ja.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
point
če maš hud avto, pa če tiščiš, pa se še nisi razbil
si dober
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zadnjič mi je poznavalec in ljubiteljski testni voznik razlagal o novi sedmici. baje so taka jajca, da večjih za ta denar ni. po ovinkih se za malo šalo pelje samo po treh kolesih, light show na armatrurki pa popestri dogajanje.
sem bil kar presenečen