sem vprašala ker ste govorili o 150-200€, ampak one so 16A (tudi Shelly je 16A). če moram pa adapter kupiti, sem pa na istem.
Iz tega ni razvidno, da sem preverila najprej, katera je ustrezna?
sem vprašala ker ste govorili o 150-200€, ampak one so 16A (tudi Shelly je 16A). če moram pa adapter kupiti, sem pa na istem.
Sestej 2 priklopa in kabel ...lepo zloži, vodotesno....pa povej če prideš pod 10e skozi.....Bi rekel da prej kot polovico alterasev. Vidim da tudi tebi to ne gre da isces adapter
Ne pyzdi v nedeljo zarana....ne berem jaz alterja z vec kot 5% fokusa.....Iz tega ni razvidno, da sem preverila najprej, katera je ustrezna?
In kje dobis adapter za 10€Sestej 2 priklopa in kabel ...lepo zloži, vodotesno....pa povej če prideš pod 10e skozi.....
Na Pagu. Ce ze Hana ne maras...
I just found this on AliExpress:
AFEEV Electric Vehicle Charging Adapter Convert from 22KW to 11KW 32A Male to 16A Female CEE Adapter 5Pins Socket Extend Cable
![]()
AFEEV 22KW to 11KW EV Charging Adapter 32A Male to 16A Female 5Pins
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Shipping: €18.86
Delivery: Sep 09 - 18
V2C ima koliko garancije?
Tokrat so zamenjali polnilni kabel, baje je podatkovna žica noter crknila.
Predvsem realen.Mene nekako najbolj žalosti, da se takole na dejanskih primerih pokaže, da Kitajci znajo bolje kot Evropejci. Skrbi me, kam nas prihodnost pelje in kaj nam bo prinesla. Če bi bila star 70 let, še ne toliko, če pa pričakujem še 40-50 let življenja, ...
Je komentar zanimiv?
Dokler ti ne pridejo zamenjat, enostavno priklopi kabel in ga požokaj, dokler ne začne polnitPo vsem troubleshootingu tudi sama sumim na to. Baje kar pogosto.