Biftek (tatarski)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.185
8.307
113
pri taščici
Verjetno je premalo kupcev da bi se prodajal "mnozicno" iz pljucne.
Ker bi bil 3x dražji od sedanjega.
Verjetno pa bi ti ga kdo naredil iz pljucne. Po narocilu seveda.
Sam dobit moras tega poštenjakarja.
V cetrtek bo na mizi. Iz pljucne.
 

D_K

Guru
24. sep 2007
3.173
913
113
100% je kupcev dovolj, ker steaki se vsi razprodajo pa je tud na kilo 60€. - sploh pljučna (file mignon) totalno izropana... sem hotel kupit od kodile... 0.
 

Aeon_Pax

Pripravnik
19. okt 2012
60
47
18
Ljubljana
A je kdo že probal tatarca od Marinčka (Lj - Bežigrad)? Vidim, da ga imajo, pa še nikoli vzel. Načeloma je bilo pri njem vse OK, kar sem do sedaj probal. Tudi iz delikatese (siri, vložene priloge, ...). Če ima kdo izkušnjo z njegovim tatarcem ... bi bil hvaležen za komentar.
 

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.331
234
63
Meni je super, že kar nekaj let ga vsaj enkrat v "sezoni" kupim tam. Okusi so si različni, bi pa rekel, da je glede na vrsto pred njihovimi vrati v teh dneh generalno zelo všeč veliko ljudem.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Aeon_Pax

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.520
1.533
113
Povprecni Slovenc rece pri domacem bifteku, zakaj ni tak rdec kot oni v trgovini. Pozqbi pa, da industrijskemu dodajo tono paprike v prahu in svasta drugega. Da ne govorim o tek, da ni povohal naravnih sestavin in kvalitetnega rdecega vina ter konjaka.
Jaz svojega sploh ne ponudim vec nekaterim v familiji, ker niti ne vejo kaj jejo. Za takega je dovolj tudi oni iz ne vem kje, kjer je kila 10 eur...karikiram....