Drži, da so trije bedaki na kupu že precej neugodna situacija.
K sreči obstajajo ženske, ki imajo malo več v glavi, ker nimajo težav z dolžino uda.
K sreči obstajajo ženske, ki imajo malo več v glavi, ker nimajo težav z dolžino uda.
se je s q8 vrnil na voznega po predpisihvozn prazen vsi trije pa na prehitevalnem?
Itak, šli so v tem stiluvozn prazen vsi trije pa na prehitevalnem?
bi sam mondeota obvozo 15 sekudn prej po desni brez blendanja. 1 2 3.Če ne bi bilo žene zraven...
ista scena pred dnevi na štajerski AC... pilotiramo po prehitetevalnem v riti sem imel Q8 in ko se cesta mal sprosti, terama, in na prehitevalnem mondeo (mislim da) na voznem pasu nobenga v dolžini km vsaj. Od daleč blendnem za praznenje, ništa, pridem bližje, blendnem, ded ne jebe LED hitros ze 180 + zadaj onemu v q8 žila poči in rukne na desno pa gasa mimo, takrat "zaspane" v mondeu na voznega. Na kratko sem zaprl oči, ko sem odprl en uč, sta oba od motala, q8 nezno na odstavnega oni nazaj na prehitevalnega, jaz sem spustil gas. Ampak se zgodba ni končala, Q8 je odteral naprej, oni z mondeom se je zbudil in ga šel lovit. Jaz jih nisem več videl.... žena začela utrujat tako da smo ostali pri 150, lagano sportski.