In zakaj si moral ti po levem pasu vozit ?
Kaj ima tvoje vprašanje veze z bedakom? To ni avtocesta in lahko na prazni cesti vozim po katerem pasu hočem. On pa nima kaj za prehitevat več avtov čez polno črto in v nepregledni ovinek! Al kaj tukaj ni razumljivo?In zakaj si moral ti po levem pasu vozit ?
Ooo ho ho! Vidim, da mamo še enga šerifa, ki rad dela red. A to se ti dvigne, k to delaš? Pa si ga pol doma na roke mečeš, na te posnetke?Kaj ima tvoje vprašanje veze z bedakom? To ni avtocesta in lahko na prazni cesti vozim po katerem pasu hočem. On pa nima kaj za prehitevat več avtov čez polno črto in v nepregledni ovinek! Al kaj tukaj ni razumljivo?
Zakaj šerif? Samo sem objavil objestnega bedaka na cesti. In tudi če na posnetku ne izgleda, moja hitrost je bila dovoljenih 100km/h in njegova nič manj....zaradi bedaka je skoraj fajn počilo! Me pa pri takšnih komentarjih forumašev stanje na cestah v SLO sploh ne čudi! A se prepoznate?Ooo ho ho! Vidim, da mamo še enga šerifa, ki rad dela red. A to se ti dvigne, k to delaš? Pa si ga pol doma na roke mečeš, na te posnetke?
Zakaj šerif? Samo sem objavil objestnega bedaka na cesti. In tudi če na posnetku ne izgleda, moja hitrost je bila dovoljenih 100km/h in njegova nič manj....zaradi bedaka je skoraj fajn počilo! Me pa pri takšnih komentarjih forumašev stanje na cestah v SLO sploh ne čudi! A se prepoznate?
Se opravičujem, če je tako zvenelo...prazna cesta, nikogar ne oviram/blokiram, desni pas v slabšem stanju kot levi. Tudi, če bi vozil po desnem pasu, to nasproti vozečemu še vedno ne daje pravice, da tako prehiteva. In ja, samo slučaj je, da nisem prehiteval.“vozil sem, ker sem lahko in kaj mi morete”
Če pogledaš prekinjenje črte na moji strani (dolzina 6m, razdalja 9m v Avstriji), je on prehiteval vsaj 150m čez neprekinjeno črto. A to je malo dalje? In v nepregledni, desni ovinek? In ti imaš izpit za avto?Poglej malo cestne oznake preden se razpočiš in boš videl, da je dovoljeno prehitevati tudi v nasprotni smeri.
Ja res je da je malo dalje priletel ko je že bila črta polna ampak ti nimaš tukaj kaj iskati na sredinskem pasu , razen ko lahko varno prehitevaš.
Vem pa ,da takšna ureditev presega znanje marsikaterega slovenskega kamermana.![]()
NIKOLI mimo mene. Sem vztrajnejši kot tisti rdeči!a ni fino, ko se voziš po avtocesti in se ti vsi umaknejo.
no, skoraj vsi...
Zakaj bi sam delal prekršek zaradi takega bedaka? Na koncu je itak policija pa naj ga kaznuje.
Kaj pa če ima nujen primer, bi ga potem tudi ovirali? Ali bi ga šli vprašat po zdravju?
Eh veš da imam.Če pogledaš prekinjenje črte na moji strani (dolzina 6m, razdalja 9m v Avstriji), je on prehiteval vsaj 150m čez neprekinjeno črto. A to je malo dalje? In v nepregledni, desni ovinek? In ti imaš izpit za avto?
A ti to resno?! Se pravi, da bi jaz moral predvidevat, da bo en idiot prehiteval kolono čez polno črto v nepregledni ovinek men nasproti? To pa je žal res "slovenska kmečka pamet"!Eh veš da imam.
Pa če bi vedno strogo po pravilih vozil bi že bil invalid najmanj.
Pač vklopi včasih malo kmečke pameti.