Android Auto

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.668
1.040
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
A je kakšna preverjena škatlica ki dela tako z Android Auto kot Apple CarPlay? Z ženo sva na različnih bregovih.
Če je govora samo o vmesniku, potem bo vsak poceni adapter za 15€ dober, sem jih preizkusil že kar nekaj (temu, aliexpress). Če pa bi rad Android Box, torej škatlica, ki ima svoj Android OS in ta ti potem omogoča (neodvisno od telefona) nalaganje raznih aplikacij, ki delujejo neomejeno (youtube ipd..) potem poglej za Android 13 TV Box Smart CarPlay Ai Box, ki so tudi dokaj poceni (~35€). Jaz sem si ga nabavil zase in deluje b.p.

Nazadnje urejeno:

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.730
73
48
Za zdaj imam AAWireless in dela z mojim Androidom super. A bodo te drugi pocen adapterji delali tako z Android kot Apple? Imaš kakšen točen link do tistega ki veš da deluje?

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.454
591
113
Ali je še kdo opazil, da AAWireless zafrkava v Slovenj Gradcu / koroška?
Ni se mi zgodilo enkrat. Ker sem vedno prijahal z en estrani sem mislil, da se pač pregrel, ker je laufal 2h+ v kosu. Samo sem potem tudi z druge strani šel kjer je delal dobre pol ure, in dobesedno pri tabli konec SG, se je pobral in spet delal normlno 2h+...
Vmes kar ven meče, zgubi povezavo...

matej_

Guru
25. okt 2007
2.246
751
113
Nisem opazil, sem se v torek peljal prek Velenja do Brezna in nazaj. Enkrat ga je sicer vrglo ven ampak se je takoj pobral.

Tudi danes iz Mozirja na Ptuj in nazaj ga je enkrat vrglo ven in se je takoj pobral.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.885
6.830
113
Jaz bi rekel, da imate probleme s kablom s katerim je aawireless povezan na usb. Meni je tudi random ven metalo, samo sem hitro pogruntal, da je kriv kabel.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.720
371
83
www.kacnje.eu
To so pogosti štosi, če si na "pravem" mestu s "pravo" frekvenco.
Sam sem na Carsifi kar nekaj časa lovil frekvenco, ki ne povzroča (toliko) težav na mojih poteh. Prav očitno je na nekaterih mestih. Vedno. Sedaj sem prestavil na 2,4 GHz in težav (skoraj) ni. "Skoraj" sem napisal zato, ker sedaj crkne v Ljubljani pri slovitem železniškem nadvozu (oz. v križišču), pa recimo v Kranju pri Merkurju. Drugje pa sedaj res ni težav.