v takih primerih se upoštevajo navodila farmacevtske družbe in ne lokalnih novinarjev, ne znam ti pametno odgovoriti na to
Ja pa saj bi lahko malo skupaj zlilii.
Če so iz iste serije v flaške naliva li je itaq ista snov.
Samo je pač treba komplicirati.
Če sem včeraj pravilno slišal na tiskovki popoldan, se cepivo redči s fiziološko raztopino, da se dobi pravilno razmerje za vbrizg.Zihr so ga razredčil in je zato za 5 doz. Tko k uni k droge dilajo.
Če sem včeraj pravilno slišal na tiskovki popoldan, se cepivo redči s fiziološko raztopino, da se dobi pravilno razmerje za vbrizg.
Po naši balkanski (očitno velja za celo EU) mentaliteti je le še korak do 7, 8, 9,... doze iz iste viale, zato smatram, da je prav, da se ostanki zavržejo, ker tako na nek način bremzamo redčenje.
Kaj še niste slišali za zdravila, ki se z mešajo vodo v poljubnem razmerju....Po naši balkanski (očitno velja za celo EU) mentaliteti je le še korak do 7, 8, 9,... doze iz iste viale, zato smatram, da je prav, da se ostanki zavržejo, ker tako na nek način bremzamo redčenje.
Po "naši balkanski mentaliteti", bo tako ali tako edina varianta, da se ljudje cepijo ta:Po naši balkanski (očitno velja za celo EU) mentaliteti je le še korak do 7, 8, 9,... doze iz iste viale, zato smatram, da je prav, da se ostanki zavržejo, ker tako na nek način bremzamo redčenje.
625 k je cifra !Enkrat jih bo moralo zmanjkat.
Me pa zanima, če so bodo potem kaj pokojnine zvišale.
Sedaj vseskozi razlagajo, da denarja za pokojnine ni, ker je upokojencev preveč. Kaj pa ko jih bo manj?
Manjko najstarejših bo samo začasen, nekaj časa po covidu bo - v to sem prepričan - umrljivost nekoliko nižja od dolgoletnega povprečja.
Morda res ni nič narobe, čeprav je proizvajalec to prepovedal. Bog ve, zakaj.Sej v osnovi ni nič narobe s tem. Le več šans je za kontaminacijo. Ter da kakšno flaško pozabijo na toplem predolgo časa
Po "naši balkanski mentaliteti", bo tako ali tako edina varianta, da se ljudje cepijo ta:
- če se ne cepiš, ne smeš v službo, trgovino... otroci ne smejo... partner(ka) ne sme... - pa da vidimo, če se ne boč cepil, ker si
Pri nas, trenutno, zaležejo samo grožnje... žal...
Dom upokojencev Ptuj - v nedeljo cepljena upokojenka danes umrla
NIJZ lahko začne javno objavljat umrle, ki so bili cepljeni ... ali bodo te prištevali k covid žrtvam?
Po trenutni logiki - covid - je umrla zaradi cepljenja. Se upajo to napisat?Dom upokojencev Ptuj - v nedeljo cepljena upokojenka danes umrla
NIJZ lahko začne javno objavljat umrle, ki so bili cepljeni ... ali bodo te prištevali k covid žrtvam?
Koliko od okuženih z virusom pa je od starosti umrlo? Do sedaj še noben po uradnih podatkih ...A da bi kdo od starosti umrl je pa mišn imposible??
Koliko od okuženih z virusom pa je od starosti umrlo? Do sedaj še noben po uradnih podatkih ...
Če kdo cepljen umre, je zihr od starosti, če kdo covid+ umre, pa je tragedija in nuja po zapiranju vseh nerizičnih.
Sicer pa kdor je slaboten, ga to cepivo zagotovo dokončno pokonča.
Tudi tega podatka ne dajo ven, da je čez 85% v DSO-jih, ki so bili cepljeni proti gripi in se okužili na hitrem še s covid-19, umrlo po hitrem postopku. Med necepljenimi proti gripi, ki so se okužili s covid-19 je umrljivost pod 20%.
Ja kaj, a ni res? Za Covid smrt je bil oznacen avtomaticno vsak, ki je umrl v roku 28 po pozitivnem testu na Covid, ne glede na to, kaj je bil resnicni vzrok smrti.S temi ugotovitvami lahko spišeš članek in ga objaviš v Nature ali Science. Zagotovo ga bo znanstvena srenja z zanimanjem prepoznala kot ključen prispevek v boju proti Covid-u.
Enkrat jih bo moralo zmanjkat.
Me pa zanima, če so bodo potem kaj pokojnine zvišale.
Sedaj vseskozi razlagajo, da denarja za pokojnine ni, ker je upokojencev preveč. Kaj pa ko jih bo manj?