Car

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
10.237
1.689
113
Titograd
Lahko praznuješ dva rojstna dneva, to pa tudi ni kuj tak ;) čestitam in naj ti jetra dolgo služijo. Organi ki delujejo tudi preko 30 let tudi pri nas niso več tako hudo redki :zmaga:

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.213
1.374
113
Danes praznujem 1. rojstni dan!!!! Mineva eno leto, odkar sem bil transplantiran. Izjemno sem hvaležen predvsem donatorju, seveda pa tudi družini, prijateljem in tudi vam. Brez vseh vas mi ne bi uspelo!!! Bili ste mi in ste mi še, v veliko podporo, dajete mi moč, da se borim dalje!!! Hvala vam!!!:nazdravje:
Samo mi ne reci da si sedaj "Oven" na kvadrat? Srečno, in pa zdravih še mnogo rojstnih dni, pa onih vmes tudi!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.903
3.143
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
UPDATE:
Po doooolgem času se spet javljam, če koga sploh še zanima....
Po štirih mesecih sem imel kontrolo na Japljevi. Rezultati spet več kot odlični!!! :cheer: Ukinili Hydrokortizol, še zmanjšali Advagraf, s tableti sem skoraj na istem, kot pred operacijo.:cool:
Seveda se lahko čez noč vse spremeni, ampak zaenkrat res super. Seveda imam napovedanih še cel kup pregledov in posegov, ampak to pač spada zraven. Tako da, super zadovoljen!
Bom pa z majem zaključil bolniško, potem izkoristil dopust in poskušal it v službo...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.903
3.143
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
UPDATE:
Danes spet opravil z novo rundo ERCP (širjenje žolčevodov v splošni anesteziji), čaka me še najmanj 3x.
Zoprna zadeva, ampak mi je postalo že tako rutinsko, da je komaj omembe vredno, čeprav za marsikoga ni tako simpl. V glavnem, poseg je uspel, ponovitev čez tri mesece, če ne bom imel kakšnih večjih zapletov, sem se do septembra rešil zdravnikov! :D