Ali kaj preklinjate za volanom?

Ali kaj preklinjate za volanom?

• Ne.

• Včasih.

• Pogosto.

• Skoraj vedno.

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.969
2.533
113
V mbju je sploh zmaga, ne vem če sta 2 krožišča isto narejena, po isti logiki...
zadnjič me je ena skoraj nalozla pri TAM u, fakin šit kak je tam glupo narejeno, prvič sem opazil, da če gre kdo iz zagrebške proti coni, desno/ravno, da ti seka cesto, sploh ni več krožišče, mal je falilo pa bi poknili...sej kriv bi bil jaz, sam jebemo mast, upam, da projektantu krave pocrkajo.

Poglej priponko 99055
Osebni zaimek JAZ - ne jas! No pa mi je odleglo! :)
OOO lej, Toporišič II! :) Sam svoj - kot vedno na preži!

Tisti zeleni L naj bi bil viden tudi od spredaj!

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.969
2.533
113
Kje ste se pa ostali še kaj vozili in kršili prometne predpise? :aplauz:
SPEED.png

Priponke

• SPEED.png
    SPEED.png
    514 KB · Ogledi: 51

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.922
2.015
113
in ja Enkrat sva si preko šip izmenjala nekaj besed z nekom, potem ko mi je začel mahat in trobit in mi je je..mater ker sem na žalah iz srednjega pasa zavil iz rondoja na levi pas proti tomačevem. on je bil pa moj desni.
trčila nisva, niti se ne spomnim ali sem ga izsilil in je moral zaradi mene zapustiti rondo(ali mi je samo hotel dal vedeti da se lahko rondo zapusti samo iz zunajega pasu) , ampak tam sem si vzel jaz "svojo logiko" (beri zgoraj) . Naj se drugič postavi na notranji pas če se rad vozi v krogu po rondoju.

Ja, samo ko bo počilo, boš pa ti kriv. Zato sem jaz to na izolskem nehal delati. Ne zgodi se redko, da pride taka situacija. Lahko tudi zunanji hoče zaviti na levi pas.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.269
37
48
Btw: cca 14 dni nazaj - Žale krožni; Škoda Superb (MERY - prevozi bolnikov) model iz notranjega na polno iz koržišča, jst v privat avtu (še dobro da sem profi in vedno gledam na polno) seveda na polno zabremzam in se izognem krešu, moj nasvet vsem - pazite se "službenih" vozil oz. idiotom v le-teh. sploh pa po 16h ko se vračajo delavci z bauštel in po 3 pirih v tistih kombijih

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

tony

Guru
23. jul 2007
10.050
1.699
113
Priporočam mail na firmo, če se ti da pa še prijavo policajem, da ogroža udeležence v prometu.

En tak bolnik je pred leti v mojih koncih zrihtal kreš treh avtov in več smrtnih žrtev. Pa je imel ime firme na avtu, in vsi smo ga gledali kakšno leto, le popizdil ni nihče.

• Všeč mi je
Reactions: Barbarian

tony

Guru
23. jul 2007
10.050
1.699
113
Še to: ker je že nekaj časa minilo je morda težko določiti točno uro... Ampak po drugi strani pa morda superbov v nadgradnji (?) nimajo tako veliko kot običnih rešilcev in bodo že pogruntali, koga nazjati.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.033
7.525
113
pri taščici
Btw: cca 14 dni nazaj - Žale krožni; Škoda Superb (MERY - prevozi bolnikov) model iz notranjega na polno iz koržišča, jst v privat avtu (še dobro da sem profi in vedno gledam na polno) seveda na polno zabremzam in se izognem krešu, moj nasvet vsem - pazite se "službenih" vozil oz. idiotom v le-teh. sploh pa po 16h ko se vračajo delavci z bauštel in po 3 pirih v tistih kombijih
Je zapustil na levi pas ali na eno pasovni izvoz?
Je kdo za protestno voznjo po zunanjem pasu?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.033
7.525
113
pri taščici
Zato bi pa polna crta (robnik) resila te probleme in bi tebe prisilila da bi se premaknil na srednji pas.
Na avtobusni postaji bi pa morali narediti dvopasovni uvoz. Prostora je ze sedaj "skoraj" dovolj. Desnega samo za izvoz proti tomacevem, levi te pelje na srednji pas in te odpelje za Linhartovo in ostale.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.269
37
48
Zato bi pa polna crta (robnik) resila te probleme in bi tebe prisilila da bi se premaknil na srednji pas.
Na avtobusni postaji bi pa morali narediti dvopasovni uvoz. Prostora je ze sedaj "skoraj" dovolj. Desnega samo za izvoz proti tomacevem, levi te pelje na srednji pas in te odpelje za Linhartovo in ostale.
Ne gre zaradi busa, premalo prostora za manever iz postaje

giovanotti

Fizikalc
20. dec 2012
193
106
43
Imam to (ne)srečo, da se (ko mi pogoji ustrezajo), v službo peljem s kolesom. Domžale - Ljubljana, čez Šentjakob.
Ko me prehitevajo vozila (in stiskam glavo med ramena), se zabavam s štetjem vozil, ki ob prehitevanju uporabijo smernik.
1:20, vključno s profesionalci (LPP, Kambus ipd.) v korist zaspancev. Pred desetletji me je inštruktor opozarjal na prehitevanje počasnejših vozil (kolesarji, traktorji, delovni stroji) in uporabi smernika. A po novem (zaradi ekologije in obrabe stikal ter žarnic) ni več potrebno?
Posebej zabavno je v Dragomlju, ko se promet ustavi zaradi semaforja v Šentjakobu: treba je preverit šminko, podrajsat po zaslonu, seveda je avto na desnem robu vozišča...