Ti sam povej, a boš vodo al vino? Loh tut špricer nardim, bevando, gemišt, škropec,...Đizus 4.0.In kdaj si potem ostal od mrtvih? Sem enkrat čital da bi bil počasi že čas da na zemljo pride "novi Jezus!"......
Ti sam povej, a boš vodo al vino? Loh tut špricer nardim, bevando, gemišt, škropec,...Đizus 4.0.In kdaj si potem ostal od mrtvih? Sem enkrat čital da bi bil počasi že čas da na zemljo pride "novi Jezus!"......
Takoj potem ko bodo postrelil tiste ki pri dvopasovnih izvozih peljejo mimo izvoza po zunanjem pasu.jaz sem za neko peticijo da so na izvozih krožišč mitraljezi, pa ko zazna da ni žmigavca samo rafal.![]()
Verjetno res sedajpoleg tega da si sexist, še neumnosti kvasiš, prvo uro negre kandidat nikol v gužvo, al poligon al pa kako parkirišče/prazna regionalka.
"naravnost"da se nauš preveč užigu - tipičen primer krožnega, ko so pasovi sam za okras:
Poglej priponko 99056
za izziv zate in nam u poduk pa - nariš, kako bi se mogu po tvoje (al pa po zakonu - haha, kar je isto) pelat, če greš not kjerkoli na temle in ven pri tadrugem izvozu
Vprasal je za drugi izvoz, ne tretjiRumena pravilno
oranžno realno (ni pravilno):
Poglej priponko 99057
V resnici pa komaj da zapelješ notr, moraš že pri drugem ven, ne pa da dvakrat menjaš pas v 70 metrih
Se ne strinjam, vecina jih je ok, pri brniku bi ahko bila kak cm vecja, ker kamioni so res cisto ob robnikih.Turbo krožišča so pa sploh posebna cvetka, delajo več problemov, kot rešujejo.
Hvala boguTo je neka mešanica med turbo in navadnim.
Po pravilih na navadnem rondoju samo iz zunanjega pasa na oba izvoza. Torej izbiraš na katerega greš. Iz notranjega pasa ne smeš direktno na izvoz. Če je polna črta ali turbo, je drugače.Takoj potem ko bodo postrelil tiste ki pri dvopasovnih izvozih peljejo mimo izvoza po zunanjem pasu.
In tiste projektante in inspektorje ki so dovolil uporabo takega rondoja
kam pa? za računalnik igrat simulator?Dokaz da je zeleni L mimosun. Naj raje starost za polni izpit znižajo na 16 ali 17. Pa ne da podpiram "zafrustrirance", ampak voznik/ca z nepopolnim "drilom" pa tudi ni za na cesto.
Se ne strinjam, vecina jih je ok, pri brniku bi ahko bila kak cm vecja, ker kamioni so res cisto ob robnikih.
Samo kaj ti pomaga, če je narod blesav in ne visi polne črte ali pa ne ve kaj polna črta pomeni. Zadrga pa je itak znanstvena fantastika za blesave Prekmurce.Hvala bogu
Znak so vsaj narisati polno crto pri izvozu za lendavsko cesto
Tega v lj na stajerski vpadnici ne znajo.
Šlo je za mirsija, in 2 takrat nova Brniška rondoja, ki ju je projektiral projektant z Janeza Levca.Samo za firbec, ta tema o krožiščih, me je spomnila na temo o kranjskem rondoju... pa vem, da se je en uporabnik tukaj na Alterju, ne užigav, zazgal....
kuk je slab in nepretočen,.... ne spomnim se kdo je bili
Kaj če je temo odprl ta novinar in tako išče iskrene, pestre, življenjske, moralane izkušnje!Tema pravkar na V202
Samo en klik te loči do prvega posta in povezave iz katere izhaja ta tema, ter 100% tudi VAL202.Kaj če je temo odprl ta novinar in tako išče iskrene, pestre, življenjske, moralane izkušnje!