Moje ime je MrDaco in sem alkoholik. Paše mi dober konjak, bolj je star in drag bolj ga imam rad, enako viskije. Poceni umetne drozge ne prenesem. Vina imam raje polsladka kot polsuha, seveda v 0,75l embalaži (you know what I mean). Najboljša piva so mi belgijska, iz leclercovih polic Lefe, Duel, Draak. Lagerji so za žejo, po kosilnici, in za čevape polivat....
Jebi ga stari, sem pač alkoholik. Rad imam vse kaj je dobro. Raje dobro živim in crknem kako leto prej, kot pa da celo življenje živim ko kača pod saharskim peskom.
Zato ker med vožnjo težko piješ?nekako tako. Kadar pijem pa ne vozim.
Se lahko poliješ, pol pa avto smrdi ko pijana prasicaZato ker med vožnjo težko piješ?
Povedal je tudi, da je pezdetek vsak, ki se podreja babam.Ni čudno, da je Slovenija ena od vodilnih držav na svetu po porabi alkohola. V normalnih državah se pijanci sramujejo svojega pitja, pri nas se pa hvalite. Kot je povedal Rugel, je delta alkoholik vsak, ki popije več kot dva deci vina dnevno.
Kot najstnik sem se ga res večkrat napil. Bruhal samo enkrat pri enih mlajih pri cca 17 letih.Imaš dva tipa:
1. Ne zdrži brez alkohola 24 ur, pije vsak dan. Na videz lahko pije zmerno.
2. Ne zdrži brez alkohola 1 teden. Do konca se nalije ob primerni priložnosti vsakih nekaj dni. Vmes malo abstinira. Ko začne piti, ne neha.
To sta dva tipa alkoholikov. Videl sem kar nekaj tega in alkoholizem je zame bolezen. Nič manj resna kot kak diabetes tipa 2. Ponekod po svetu teh dveh problemov niso poznali, dokler ni svet postal majhna vas. Sam se težko kdo pozdravi. Teoretično pa bi seveda šlo.
Kot že napisano s strani drugih, ob nedeljah post ne velja in tako se pride do števila 40 dni.
Velika noč pa je krščanski praznik, ki menja judovsko pasho, praznik spomina izhoda iz egiptovske sužnosti. Pasha je v soboto, Jezusa pa bi naj križali dan pred tem, torej v petek. Tako so potem "postavljeni" dnevi v krščanstvu. Obstaja torej neka osnova za določitev približnega časa v letu, kar pa težko rečemo za Božič.
Ne vem zakaj....ampak ta scena me vedno spomne na mojga prjatla Notranjc -a Če ga kdo kdaj sreča naj ga lepo pozdravi v mojem imenu...Se lahko poliješ, pol pa avto smrdi ko pijana prasica
Ne vem zakaj....ampak ta scena me vedno spomne na mojga prjatla Notranjc -a Če ga kdo kdaj sreča naj ga lepo pozdravi v mojem imenu...
Ne vem zakaj....ampak ta scena me vedno spomne na mojga prjatla Notranjc -a Če ga kdo kdaj sreča naj ga lepo pozdravi v mojem imenu...