Vidiš kam pripeljekolk se govori pa ima cela maloprodaja tehnične narave enih 15 % upada glede na lani.
EU black days vs SLO cene:
102€UniFi Express - Ubiquiti Store
Impressively compact Cloud Gateway and WiFi 6 AP that runs UniFi Network. Powers an entire network or simply meshes as an AP.eu.store.ui.com
178,56€Ubiquiti usmerjevalnik Wi-Fi6 3000Mb Cloud Gateway UniFi Express UX UBNT-UX
Ubiquiti UniFi Express je izjemno kompaktna naprava, znana tudi kot UniFi Cloud Gateway, ki združuje funkcije krmilnika za UniFi brezžično omrežje, dostopne točke WiFi 6, požarnega zidu in usmerjevalnika. Omogoča konfiguracijo in upravljanje do 4 dodatne Unifi naprave (stikalo, dostopna...www.techtrade.si
S čim povezuješ ta upad?prodaja tvjev v drugi najvecji trgovini najvecjega trgovca s tehnicno robo je bila letos 20% manjša kot lani na "črni petek"
če je to kak pokazatelj.
kolk se govori pa ima cela maloprodaja tehnične narave enih 15 % upada glede na lani.
“Zaradi Eura in olimpijskih iger smo doživeli pravi bum”
Prodaja televizij se je 2024 pri nekaterih trgovcih podvojila.
V poletju, ki ga je zaznamovalo evropsko prvenstvo v nogometu in olimpijske igre, so trgovci opazili povečano rast prodaje televizorjev. Med kupci je tudi veliko gostincev. Kot poroča STA so trgovci opazili celo dvakratno rast prodaje.
V Merkurju so zaradi Eura in olompijdkih iger tako prodali 32 odstotkov več televizorjev kot v enakem obdobju lani. V Harvey Normanu pa so doživeli pravi bum, prodaja televizorjev se je več kot potrojila, so dodali.
Ce dolgo casa spremljas artikle se dobi kaj ceneje.Jaz sem od poletja spremljal Delonghi kafeavtomat. Včasih je kak teden bila akcija -20, potem spet redna cena. Za črni petek pa -26. Tako je sedaj na poti
2 velika sportna dogodka + butast marketingS čim povezuješ ta upad?
Cca 100k tvjev se pri nas proda na letoTudi trg se je nasičil. Katodne cevi so se že zdavnaj pometale ven, ko pa enkrat prideš na 65 col, pa vidiš da dalje več ni treba, pri neki normalni velikosti dnevne sobe.
Na koliko se ocenjuje skupna cifra v SLO?Cca 100k tvjev se pri nas proda na leto
Uf te cifre pa gfk nima.Na koliko se ocenjuje skupna cifra v SLO?
Kot smo postali potrošniški, me ne bi čudilo, če bi bil obrat na 5-7 let.
Kero serijo diskov te tiscijo v te zunanje?Jaz sem spremljal 4TB zunanje diske, cca. mesec dni. Bil sem pripraljen plačat cca 100€, no plačal sem 88€, bom videl pa če ga bom dobil.
WD zunanji trdi disk My Passport 4TB USB 3.2
WD zunanji trdi disk My Passport 4TB USB 3.2www.emundia.si