Žensk se ne tepe, razen kadar se je jih, Oziroma če ženska udari je vse ok...

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.361
323
83
Ljubljana
Dostikrat poslušamo o nasilju nad ženskami. Da se razumemo, ne podpiram in obsojam vse vrste nasilja. Sem pa opazil da so v naši družbi dvojna merila glede tega. Že od malega so nas učili, da se punc ne tepe. Seveda je to v 80tih in 90tih letih delovalo lepo. Zdaj ko je se pa govori samo o pravicah in ne več o kulturi in dolžnosti, vsi naenkrat postanejo žrtve.

Da povem svojo zgodbo; Kolega je praznoval 30 rojstni dan. Zabavo je naredil v sobi od privat kluba, in prišli so vsi + še kdo, ker je fešta pridejo tudi lokalci. Med njimi sta se povabili sami tudi dve 25 letnici, ena bolj zakompleksana kot druga. Okoli 1h zjutraj sta že bile pošteno pijane, sta kar težili temu mojemu kolegu, brez provokacije. Kaj se gre, zakaj jih ni povabil, da onedve smrdita itd. Ko jih je imel dosti (no imeli smo jih že vsi dosti) jima je rekel naj se pobereta, da sploh nista bila povabljeni in kaj se greta sploh tukaj. Potem je začela skakati vanj, ga odrivati in zmerjati, bolj ko smo ji govorili naj se pobere, bolj je bila agresivna. Potem ga je samo enkrat udarila z flašo od piva po obrazu, tako da se mu je kri uscala iz nosa (ni mu ga zlomila hvala bogu). Potem je sicer ne vem od koga dobila nazaj po nosu(zgodilo se je v sekundi), ampak toliko močno da jo je zmanjkalo za kako minuto. Potem so odnesli obe ven in obe sta začeli skakati kako se lahko na punce spravlja, da bo policijo poklicala, da je to nasilje nad ženskami itd... ene 10 min sta še skakali okoli, potem sta se hvala bogu pobrali čudakinji. Policije ni bilo nikoli, kljub slabem incidentu, je fešta se nadaljevala in bila je epska.

Baje so jo videli čez dva dni v lokalnem pubu, z veliko pudra na faci. Hastag Modrica na faci

Vprašanje je, ali (opravičujem se za točn izraz) je PiĆka dobila po PiĆki upravičeno ali ne?

Prov spominja me na ta video:

Kaj ti misliš?
 

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.774
1.857
113
Ženskega nasilja nad moškimi je precej več, kot bi o tem marsikdo hotel govoriti. Morda ne toliko fizičnega kot pritiskov, groženj in maščevanja. Ravno moški ponos je pa razlog, da to, kot vsako nasilje doma, največkrat ostane prikrito. Kakšna pičkica pa si, da te bo baba tepla in da bi to še komu povedal?!
V družini imamo primer strica, ki je žrtev nasilja svoje alkoholične in bipolarne žene.
 

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.149
3.163
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Mors bit kr 314čka da babo udariš v faco.
Lp

Se strinjam. Treba je "vzgojno"...
Imeli smo eno tako v družbi, ki je pijana delala sr@nj3. Prijatu jo je dal čez koleno in 10 po riti. Osramočena se je takoj pobrala, z nobenim ni govorila kak mesec, potem pa, ko je prišla spet v družbo, ni nikoli več bila pijana...
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
22.781
1.460
113
42
To je pa res zdravo razmerje ja.
Edin razlog da udariš žensko je da pride nad tabo z nožem ali pištolo.
Lahko pa si balkanski neandrtalc
 

sad

Guru
24. avg 2007
20.459
9.153
113
To je pa res zdravo razmerje ja.
Edin razlog da udariš žensko je da pride nad tabo z nožem ali pištolo.
Lahko pa si balkanski neandrtalc
Kak te to misliš?
Če že nastaviš drugo lice, ko ti razbije steklenico piva na nosu, zakaj ne bi nastavil še hrbta, ko te zabode v trebuh.
Balkanski neandrtalc.
Sicer se pa da takšne osebe tudi brez batin odslovit. Običajno je moški močnejši, jo pač zategneš in vržeš ven.

Sam imam izkušnje s psihično moteno osebo ženskega spola. Komaj sem se je rešil.... Od takrat mi ne diši nobena zveza več. Ker pametne so poročene, tist pa ki so na voljo pa so več ali manj vse iste - prikriti psihiči.

Ni sicer čisto res to. Namreč tudi med moškimi so psihiči in še kaj več in se lahko čisto normalna ženska pač losa takega.
Se pa strinjam, da jih zna biti procentualno več problematičnih v primerjavi z nikoli poročenimi. Ampak je po moje isto tudi pri moških.
 
  • Všeč mi je
Reactions: B81

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.737
2.617
113
Fak kera debata. Kakšne pa mate to omare da se zaklepajo?
 

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.465
857
113
padlock-lock-door-closed-preview.jpg


:evil: :evil: