Zakon o psih na verigi

Ali podpirate zakon, da morajo biti psi na verigah?

• Da

• Ne

• Da, ampak samo, če so na kratkih verigah

• Vseeno mi je

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.725
3.296
113
v lokalni ostariji
Niti slučajno. Poštarje po vasi lovijo psi ki spizdijo z verige. Normalno vzgojeni psi, ki živijo in delajo z družino tega ne počnejo.
Vsak Pes na verigi tudi ne lovi postarja... mene je ugriznil pes ki je bil v ograjenem prostoru ki kao nobenmu se nikol ni nic naredil, no mene je napadel (sem stal, stran od njega pa se je iz enega njegovega razloga zapodil v mene)

Vem pa za psa ki ga je novi zakon pokopal. Ni ga vec.
Prej je lepo celo dvorisce imel pod nadzorom z verige.
Jih bo kar nekaj na zalost...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.995
6.560
113
blizu močvirne prestolnice
Jaz imam psico v boksu velikem 18m2. Psico spustim ven vsak dan vendar ima na gobcu nagobčnik. Nobenemu psu ni za verjeti, le prihajajo na obisk otroci, odrasli na poštarje pa je alergična ampak samo v pesjaku zunaj ni hudo.
Pes ni za v hišo ali stanovanje.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.480
10.691
113
Jaz imam psico v boksu velikem 18m2. Psico spustim ven vsak dan vendar ima na gobcu nagobčnik. Nobenemu psu ni za verjeti, le prihajajo na obisk otroci, odrasli na poštarje pa je alergična ampak samo v pesjaku zunaj ni hudo.
Pes ni za v hišo ali stanovanje.
Važno je, da pesjak ni nekje skrit in da je pes del dogajanja družine. Vse ostalo je stvar osebne odločitve, vzgoje in karakterja psa, ali drugače, marsikak pes na verigi je srečen, in marsikak v postelji gospodarja ni.

• Všeč mi je
Reactions: Car in Gonzo