To je sedaj itak prepozno, bi moral imeti prej urejeno.Prosim, ali bi mi lahko razložili postopek, po korakih. Moja nevedenost oz. nerazumevanje sporočila je kriva ... Hvala
To je sedaj itak prepozno, bi moral imeti prej urejeno.Prosim, ali bi mi lahko razložili postopek, po korakih. Moja nevedenost oz. nerazumevanje sporočila je kriva ... Hvala
In kaj mi sedaj še preostane? To sem sicer imel prej urejeno. Ampak vedno mi je na koncu javilo "zaščito". Moj profil še vedno obstaja!To je sedaj itak prepozno, bi moral imeti prej urejeno.
To si šel po tem postopku? Ali imaš statičen IP naslov?Ker je že ravno govora o 2FA.. Meni je crknil nelefon na katerem sem imel google authenicator. Telefona ni uspelo nikomur oživet, QR kodo s katero poveš authenticatorju da si to ti pa sem izgubil. Ali je kaškna možnost, da to oživim?
Potrebujem pa samo za račun na binancah kjer imam nekaj €, in nemorem zdaj nikakor priti noter.
Sicer imajo tudi na binancah nek sistem, da to prekličeš, se slikaš z osebno in neka vprašanja na katera odgovoriš, ampak po cca. 50 poskusih še vedno neuspešno. Pridem do konca in potem se vrne na prvo stran brez kakršnega koli pojasnila kaj je šlo narobe.
Ne, od tam še ne. Če se ne motim, je edini ključ rešitve IP?Praviš, da si probal že vse variante. Tudi s telefona, tablice, katerega si se prej prijavljal. Tudi iz istega IP? Morda si se kdaj prijavil iz kake kavarne, poizkusi še tam.
A e-mail si jim poslal?Ko grem Go Back, ni nič ... Morda bi moral to urediti na drugem IP računalnika. Kaj menite?
Sem poskusil, pa ni šlo. Pojma nimam, kaj naj naredim.Poizkusi še v istem brskalniku, vendar v Zasebnem brskanju / Incognito načinu.
Sem, samo ne vem, na kateri naslov. Kateri je pravi? Katerega preberejo?A e-mail si jim poslal?