Saj veš tony bigfarma, ziher niso bli cepleni ampak to sano nam govorijo. Če so bli pa na tv je bila pa fiziološka. To je samo zarota proti nam, da bi nam lažje vladali in nas izkoriščali
Da. Po moji izkušnji mi bo zelo težko dokazati, da ni ravno cepivo sprožilo krvnega strdka.- K prvemu odstavku: Pišeš o tem, da cepiva povzročajo krvne strdke.
K drugemu odstavku: Pišeš o tem, da stari ljudje fašejo krvne strdke na vsakem koraku. Da boš prej staknil konec s koncem: s tem si z lastnimi besedami povedal, da je najbolj verjetno, da cepivo ni krivo.
In še: Nevrološka klinika je objavila letošnje število možganskih kapi. Kljub temu, da smo *letos* potalali že milijon in pol doz cepiva, ni kapi nič več kot lani. Naravoslovni znanosti je tako jasno, da cepiva niso faktor, ki bi povzročal strdke.
Cepljenje s Pfizerjem ne povzroča krvnih strdkov PIKA. Sam covid jih pa povzroči v 14% primerov. Tako da strdek pri tvoji mami išči drugje in ne zaradi cepljenja s Pfizerjem.Da. Po moji izkušnji mi bo zelo težko dokazati, da ni ravno cepivo sprožilo krvnega strdka.
Saj ne bi bilo trebe, no. Mi bo še nerodno.Nikul si nisem misli da bom kdaj Bizija lajkal.
SI ti prepričan, da je ta informacija prava? Ker če bi bila, bi bilo št. smrti v Sloveniji zaradi Covida bistveno, bistveno večje.Sam covid jih pa povzroči v 14% primerov.
Samo res. Boš takoj videl, kdo je pičkica, ki se boji igel. "Pičkice" bodo sedele na pločniku, metale odpadke vsepovsod, čeprav so vsi povrsti vrhunski ekologi, ki se borijo za čist planet(z dolgim jezikom) v praksi pa pozabijo na najosnovnejše. In spet bodo žrli mikroplastiko, predavali pa o nevarnosti cepiv. LOL. Kulturni in pametni pa bomo uživali na terasah lokalov uživali v postrežbi, ne bomo proizvajali uličnih smeti..... Uh bo še prijetneje sedeti, ko ti ne bo treba poslušati anticepilske ideje. ZAKON!
Stepišnikova sekta. Tista sekta k se je označila za rizično skupino in se cepila celo pred DSO-ji...Kdo zavaja?
Hvala, jaz butelj tega nisem vedel.Strdek ni enako smrt. Tko za začetek
Folk pa še kar umira.Še malo Ameriške statistike: najpogostejši vzrok smrti Am. policajev v 2020 in 2021 je... Covid.
Polno cepljenih je že 80% ameriških poklicnih vojakov (cepljeni bodo vsi). Cepljeni so bili že vsi živi predsedniki ZDA, vseh 50 guvernerjev zveznih držav in skoraj čisto vsi kongresniki in senatorji (300 ljudi). Nekateri od njih sicer živijo od opletanja gobca in delitve naroda, imajo pa očitno dovolj denarja, da lahko drago plačujejo zdravnike, ki jim znajo povedati, koliko je ura.
Let's wake up and smell the sea weed, everybody.
Andy pa darjanKdo zavaja?