Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.932
6.210
113
Saj veš tony bigfarma, ziher niso bli cepleni ampak to sano nam govorijo. Če so bli pa na tv je bila pa fiziološka. To je samo zarota proti nam, da bi nam lažje vladali in nas izkoriščali

• Všeč mi je
Reactions: tony in Matey

koliko

Guru
21. avg 2007
4.553
2.687
113
SV SLO
Elita pobije 70% poslušnega prebivalstva, da ji potem ostane 30% idiotov, ki nočejo in ne želijo ubogat popolnoma nič. BRAVO za anticepilce..... Nebi želel živeti v svetu, ki jim vladajo elite z anticepilci. Potem je res boljše, da so mi ob cepljenju vstavili bio mikro nano tempirano atomsko bombo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

- K prvemu odstavku: Pišeš o tem, da cepiva povzročajo krvne strdke.
Da. Po moji izkušnji mi bo zelo težko dokazati, da ni ravno cepivo sprožilo krvnega strdka.

K drugemu odstavku: Pišeš o tem, da stari ljudje fašejo krvne strdke na vsakem koraku. Da boš prej staknil konec s koncem: s tem si z lastnimi besedami povedal, da je najbolj verjetno, da cepivo ni krivo.

S tem kažem na dejstvo, da so ostareli ljudje še dosti bolj ogroženi, če jih greš cepit z nekim pripravkom ki dela po krvi koagulante.

In še: Nevrološka klinika je objavila letošnje število možganskih kapi. Kljub temu, da smo *letos* potalali že milijon in pol doz cepiva, ni kapi nič več kot lani. Naravoslovni znanosti je tako jasno, da cepiva niso faktor, ki bi povzročal strdke.

Vsakemu vsaj malce naravoslovno navdihnjenemu bizonu je jasno, da prej ali vsej vsak človek umre, najraje že pred stotim letom starosti. Tako da čez npr. 10 let bo statistika pokazala točno enako količino smrtnosti kot če covida sploh ne bi bilo. Zato - je naravoslovni znanosti marsikaj jasno, politiki pa še bolj, saj ima izredno željo "pasti ovčice".

Tu je še primer moje mame, ki sploh ni zavedena kot žrtev dokazanega srčnega infarkta (prvič), ampak kot okužbo s covidom, ker so jo glede tega popolnoma čisto, dali umret na covid oddelek kjer se je okužila. Ker dokler je bila doma, covida ni imela ! :mad:

Sedaj pa ugovarjaj sam sebi, ker vas imam počasi zadosti. Ko pokažem s prstom na primer ali težavo/napako, me vsi popadete kot da ni res. Potem pa ni res in mi je žal da sem zadevo omenil.

End.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Dopis : S tem da imam direktno notranjo informacijo iz bolnice, kjer mi je nekdo razložil, da so bolnice zelo dobro plačane, če nekdo umre zaradi covid okužbe oz. zelo zelo bolje kot če umre neke "povprečne" smrti. To razloži tudi tisto namestitev na covid oddelek namesto na internega.

Dokazati pa ne morem. Lahko pa kdo od vas dokaže (če hoče).

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Da. Po moji izkušnji mi bo zelo težko dokazati, da ni ravno cepivo sprožilo krvnega strdka.
Cepljenje s Pfizerjem ne povzroča krvnih strdkov PIKA. Sam covid jih pa povzroči v 14% primerov. Tako da strdek pri tvoji mami išči drugje in ne zaradi cepljenja s Pfizerjem.

Kljub stotinam milijonov porabljenih odmerkov za zdaj ni nobenih poročil, da bi ta redki hudi sindrom povzročala tudi cepiva, izdelana s tehnologijo mRNA (Pfizer/BioNTech in Moderna).

tony

Guru
23. jul 2007
9.998
1.677
113
Interni oddelek je bil lahko preprosto prazen. Kako to mislim prazen? Tam fizično ni bilo osebja, ker je vso delalo na covidnem oddelku. Na internem lahko tudi fizično niti postelj in aparatur ni bilo, ker so jih fizično ponucali na covidnem.

Pogosto je celo prostor en in isti. Na primer, spreminjalo se je ortopedski oddelek v covidnega.

Zdravstvo (redka izjema je bil prazen prostor na UKCju, kjer se reptilijanci desetletje niso mogli zmeniti, kdo bo dobil biznis opremiti prazen prostor in kdo bo požel čast plac dobiti in kdo si bo na levo joško pripel zasluge, da se je vse speljalo) nima ekstra kapacitet za covidne oddelke, vso opremo in zaposlene se od nekje vzame in tisti oddelek zmanjša ali zapre.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

tony

Guru
23. jul 2007
9.998
1.677
113
"In še: Nevrološka klinika je objavila letošnje število možganskih kapi. Kljub temu, da smo *letos* potalali že milijon in pol doz cepiva, ni kapi nič več kot lani. Naravoslovni znanosti je tako jasno, da cepiva niso faktor, ki bi povzročal strdke."

Zgoraj je bil naveden podatek, da 14% primerov Covida faše krvni strdek.

Naredimo miselno vajo, in si izmislimo tezo, da cepivo povvzroča isti zaplet v istem procentu.

Če to prevedemo na 1,5 milijona v SLO potalanih doz cepiva leto, bi morali letos v Slo videti 210.000 takšnih primerov. To je vsak deseti prebivalec. Očitno postane, da ta teza ne drži.

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.969
7.488
113
pri taščici
Pa ne mores zaradi tega negativnega pacienta dati zdraviti na covid oddelek in ga s tem okuzit s covidom.
Ker vse bolnice v slo pa se niso bile covid bolnice v celoti. Se pa bojim da je bila tule Demzova mama zrtev regijske bolnice. V ukc se ji to najbrž ne bi zgodil. Zato bi moral njo odpeljati v bolnico ki bi ustrezala njeni diagnozi

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Ker....IMAMO primer v SLO...
Posnetek zaslona 2021-09-10 175945.png

tony

Guru
23. jul 2007
9.998
1.677
113
Ok.

Pa saj letos nikakor nismo niti zdravili dodatnih 210.000 primerov strdkov. Teh ni bilo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Samo res. Boš takoj videl, kdo je pičkica, ki se boji igel. "Pičkice" bodo sedele na pločniku, metale odpadke vsepovsod, čeprav so vsi povrsti vrhunski ekologi, ki se borijo za čist planet(z dolgim jezikom) v praksi pa pozabijo na najosnovnejše. In spet bodo žrli mikroplastiko, predavali pa o nevarnosti cepiv. LOL. Kulturni in pametni pa bomo uživali na terasah lokalov uživali v postrežbi, ne bomo proizvajali uličnih smeti..... Uh bo še prijetneje sedeti, ko ti ne bo treba poslušati anticepilske ideje. ZAKON!

ampak, se vedno bos med sedenjem na sterilno cisti in zdravi terasi, vzel gsm v roke in sel na alter brat anticepilsko propagando.

poganjate en drugega. zoprni ste pa oboji.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

sad

Guru
24. avg 2007
21.809
10.441
113
Strdek ni enako smrt. Tko za začetek
Hvala, jaz butelj tega nisem vedel.
No, sedaj mi pa prosim pokaži to enormno št. strdkov, ki smo jih imeli v Sloveniji? Ni nujno, da so pocepali, ampak zdravniško pomoč bi pa le iskali ali ne? In nek procent teh običajno žal umre. Spet, teh smrti kar ni, tako da moje NESTROKOVNO MNENJE KMETA je, da je ta številka popolni bullshit plasiran namerno ali nenamerno.
Zakaj tako menim? Ker mi kmečka pamet to pravi in ker bi svinje od politikov takoj to zagrabile kot korenček za cepljenje in nas vsak trenutek posiljevale s tem.
Lahko pa poda vir na kakšno relevantno raziskavo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.250
3.613
113
Marlbor
Še malo Ameriške statistike: najpogostejši vzrok smrti Am. policajev v 2020 in 2021 je... Covid.

Polno cepljenih je že 80% ameriških poklicnih vojakov (cepljeni bodo vsi). Cepljeni so bili že vsi živi predsedniki ZDA, vseh 50 guvernerjev zveznih držav in skoraj čisto vsi kongresniki in senatorji (300 ljudi). Nekateri od njih sicer živijo od opletanja gobca in delitve naroda, imajo pa očitno dovolj denarja, da lahko drago plačujejo zdravnike, ki jim znajo povedati, koliko je ura.

Let's wake up and smell the sea weed, everybody.
Folk pa še kar umira.