Začasno vozniško dovoljenje?

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.232
5.868
113
Tema je zašla. Kadar grem jaz na upravno enoto, se mi zdi, da imajo referenti dovolj dela. Res je, da če bi se zakonodaja spremenila, bi ga lahko bilo manj. Ampak zakonodaja se kar naprej piše taka, da je vse bolj komplicirano, digitalizacija ne more rešiti kompliciranja postopkov.
Jaz imam sicer srečo, da imam do prve UE par minut peš, če grem med malico. Tako da tudi po nov dokument grem raje tja, kot ga dobim po pošti, ker ga moram sicer iti iskat na pošto.
OT ima nekje stalno bivališče v CRP-ju. Tja vzameš vozniško, ko res dobiš nov naslov, pa imaš uradno 30 dni časa, da urediš VD in osebno.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Car

POSTman
4. avg 2007
8.851
2.951
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Tako da tudi po nov dokument grem raje tja, kot ga dobim po pošti, ker ga moram sicer iti iskat na pošto
Ena anekdota na to : Ko sem šel pred leti delat osebno, mi je uslužbenka na UE ob koncu postopka rekla, da naj pridem čez par dni po dokument osebno iskat. Ko sem ji rekel, da naj mi raje pošljejo po pošti, je rekla, da po pošti ne pošiljajo!? Ko sem ji omenil, da sem poštar in da vsakodnevno raznašam dokumente, je kar obnemela in seveda se je kar naenkrat dalo urediti. Še zdaj ne vem, kaj ji je špilalo po glavi....

• Haha
Reactions: Pepe in delavec44