Začasno vozniško dovoljenje?

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.353
5.982
113
Tema je zašla. Kadar grem jaz na upravno enoto, se mi zdi, da imajo referenti dovolj dela. Res je, da če bi se zakonodaja spremenila, bi ga lahko bilo manj. Ampak zakonodaja se kar naprej piše taka, da je vse bolj komplicirano, digitalizacija ne more rešiti kompliciranja postopkov.
Jaz imam sicer srečo, da imam do prve UE par minut peš, če grem med malico. Tako da tudi po nov dokument grem raje tja, kot ga dobim po pošti, ker ga moram sicer iti iskat na pošto.
OT ima nekje stalno bivališče v CRP-ju. Tja vzameš vozniško, ko res dobiš nov naslov, pa imaš uradno 30 dni časa, da urediš VD in osebno.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Car

POSTman
4. avg 2007
8.869
3.020
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Tako da tudi po nov dokument grem raje tja, kot ga dobim po pošti, ker ga moram sicer iti iskat na pošto
Ena anekdota na to : Ko sem šel pred leti delat osebno, mi je uslužbenka na UE ob koncu postopka rekla, da naj pridem čez par dni po dokument osebno iskat. Ko sem ji rekel, da naj mi raje pošljejo po pošti, je rekla, da po pošti ne pošiljajo!? Ko sem ji omenil, da sem poštar in da vsakodnevno raznašam dokumente, je kar obnemela in seveda se je kar naenkrat dalo urediti. Še zdaj ne vem, kaj ji je špilalo po glavi....

disc

Guru
4. feb 2011
2.602
709
113
Evo, da povem, kako mi gre v petek mi je uspelo dobiti hišno številkk, ampak na UE še neki ni šlo čez, tako da sem danes uredil vse in dobil začasno vozniško, dokler po pošti ne dobim taprave. Mal sem se tresu, ko sem se vozil na šiht, ampak se je na koncu dobro izšlo

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.050
2.763
113
Evo, da povem, kako mi gre v petek mi je uspelo dobiti hišno številkk, ampak na UE še neki ni šlo čez, tako da sem danes uredil vse in dobil začasno vozniško, dokler po pošti ne dobim taprave. Mal sem se tresu, ko sem se vozil na šiht, ampak se je na koncu dobro izšlo
Po moje se lahko bolj treseš, če napačno parkiraš.

gr69

Guru
15. dec 2009
12.181
3.185
113
še v SLO - ampak komaj
A da bi, pred potjo, kakega kratkega za umiritev ruknil, pa se nisi spomnil?

• Ljubezen
Reactions: disc in irwin

bev

Majstr
25. apr 2017
561
395
63
Pol leta sem se vozil brez pa se nisem tresu :) Pridem na tehničnega, dam papirje in dokument (vozniško), mi reče vejba, saj bom naredila ampak vozniška vam je pred pol leta potekla :)