Ljudje, tale forum je postal tako zelo desen, da predlagam, naj se kot avatar na prvo stran doda tale logotip
Poglej priponko 105482
![]()
a so se eni za to boril, ni dost da se je ukinil podforum Politika, ko so ljudje čez njihov'ga Goloba udrihal... več jih je bilo, pa so ga imel...Ljudje, tale forum je postal tako zelo desen
Uf, žensko res peče..Eno bolj bizarnih povolilnih soočenj.
Uf, žensko res peče..
Sem ne dolgo nazaj malo obiskal slotech forum. Sem bi pa izredno presenečen kako izrazito levo so pa tam usmerjeni.Ljudje, tale forum je postal tako zelo desen, da predlagam, naj se kot avatar na prvo stran doda tale logotip
Poglej priponko 105482
![]()
volilci pozabijo marsikaj. Izdaje nikoli.Tole se pa konkretno motis. Demokrati morda. Resni.ca bi trenutno se vec dobila, ker folk obozuje leporecenje in verbalne bravure. Kdo pa ni uzival v: “Komu mar kaj skrbi Luko Mesca?”
Sem ne dolgo nazaj malo obiskal slotech forum. Sem bi pa izredno presenečen kako izrazito levo so pa tam usmerjeni.
Mogoče tudi “hint” za naše ekstremnelevake, kje najdejo sebi podobne![]()
Če so jih lahko označili, verjetno najprej stranka dobi. Tako se tudi cela stranka lahko odloči, da jih ne dvigne.A mogoče kdo ve, kako točno poteka prevzem glasovnic v parlamentu, ko poslanci tajno glasujejo?
Konkretno za volitve predsednika DZ.
A to en po en hodijo do "zapisnikarja", kjer se pofočkajo na seznamu in dobijo papir?
Al vsaka stranka dobi X glasovnic in jih med svoje poslance razdeli?
Ne "Če". Ne ugibat.Če ...
to že, ampak ne zbrišejo foruma, kot tule.... uporabnik Firesnake je spisal post o golobjih rabotah, ki sem ga posredoval sem in porabil več postov, ker tabla ne omogoča več kot 10000 znakov v enem replyu...je pa bilo vse z linki, ne rekla-kazala.Dobiš tak občutek ja, ker so 3je pa ima vsak še 8 drugih računov. Je pa res da so lastnik in posledično modi čisto levi.