Volitve 2026

Tako mimogrede. Ali se vam ne zdi, da se preveč ukvarjate z Kučanom in mu dajete nadnaravne moči? Res je, da se sestaja z levimi strankami, samo da bi pa odrejal kako in kaj :sprasujemse:, to pa skoraj ne verjamem. Sploh, pa da bi en stric imel tako moč:valjamse:. T oje pač priročen izgovor desničarjev za vse težave.
kako je že rekla teta ki je predsednica RS koga ne bi gledala kot premierja? kaj misliš da je tu kaj drugače

Tako je. In dal točna navodila kako in kaj. V nasprotnem primeru likvidacija kot v Rusiji skozi okno ali po stopnicah. Mater eni res vse verjamete, kar SDS sproducira.
ne vem oni Rotar je baje leta nazaj unga (palčkovo konkurenco) ustrelil, čeprav niti vrat ni mogel odpreti...smo meli Rusijo že takrat če tko pogledaš

aja takrat sds še ni obstajala, drgač pa kaj se tolk ukvarjaš z SDS? kaj te tolk moti pri njih? ker na levi imaš iste modele pa si kr tiho

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
2.770
2.504
113
Notranjska
Aleluja. zdaj pa poglej na kaj si vse repliciral - cel čas piševa/pišemo enako.

Aja še to: pri nepremičninskih poslih je overitev podpisa pri notarju nuja pa ne samo zaradi ZK dovolila, ker lahko imaš tudi pogodbo brez le-tega in se izda ZK dovolilo naknadno, če so pred tem še kaki pogoji za izpolnit.

BTW: izjava je iz 2021!!
To sploh ne spremeni dejstva da mu je prišla prav ob volitvah.

mistique

Guru
16. jun 2009
16.472
3.572
113
No govoril si o napadih SDS z boka, sam jih nisem zasledil, lahko pa več poveš.
Pa resno mislim.
Sam si povedal vse. Da so v času Tonina napadi bili...ne pozabi tudi Ljudmile. Torej veš o kakšne vrste napadih je govora. Zdaj po tvojem napadov ni, jaz pa v razmislek dodajam, da zato, ker niso potrebni. Vse je namreč usklajeno.

• Všeč mi je
Reactions: zakon

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.935
18.575
113
Alenka Bratušek: "Državni zbor ni turistična agencija, da si izbiraš potovanja kamor si želiš it..."

Urška Klakočar Zupančič na safariju v Afriki:
MonkeyLookingAway.jpg