Kaj niso Logarju povedali na volitvah, kaj si mislijo o takih? Sploh ga niso izvolili v parlament. Še znotraj svojih ima težave, na katero stran iti.
Seveda potem se pa sprašujemo zakaj je Slovenija polarizirana in radikalizirana.Kaj niso Logarju povedali na volitvah, kaj si mislijo o takih? Sploh ga niso izvolili v parlament. Še znotraj svojih ima težave, na katero stran iti.
Jaz sem resno razmišljal da ga volim, ob jasni predpostavki, da mi je jasno da lahko gre v eno in drugo vlado s tem nimam težav, problem bi bil zgolj Levica, ta bi ga pojedla, so kot zajedavci.Logar ima pomoje kr dileme.
V zanimivih časih živimo.
- Lahko gre z Ivanom, kar pomeni da na naslednjih volitvah stranke več ni. Razen če bi mu uspelo držat SDS na ketni, kar je že marsikdo poskusil in vsi vemo kako se je končalo. Čez štiri leta ga čaka kvečjemu nazaj SDS, ampak čisto čisto na dnu hierarhije.
- Če gre z Golobom si pomoje lahko obeta kar boost na naslednjih volitvah. Dejansko bi dokazal da ni SDS2 in da je to potencialno tista "normalna" desna stranka ki si jo marsikdo želi. Ampak moral bi bit v vladi z Levico. Kar mogoče niti ne bi bilo tako slabo, ker bi imel potencial da jim vbije v glavo malo razuma, kar bi bilo še dodatno dobro za rezultat. Lahko pa v tem primeru pričakuje tudi tisti tapravi pogrom s strani SDS medijske mašinerije. Do sedaj so ga bolj božali.
Zadnjič ti odgovarjam, ker očitno bereš selektivno in z dodatnimi vložki megliš zadevo - nikjer nisem pisal o notarskem zapisu v povezavi s to zadevo, oz. kjer sem sem jasno zapisal, da gre za povsem drugo stvar.
1. jaz nisem nikjer trdil da ima Stevo notarsko overjeno izjavo (overitev podpisa pri notarju!) - pa tudi če bi jo imel ne bi imela nič več ali manj teže kot overjena na UE. Gre za zasebno listino katere obličnost ni predpisana in lahko gor napišeš karkoli ter na njej overiš svoj podpis; se pač v podpisno knjigo pri zaznambi vsebine listine vpiše "nebuloze".
In mislim/upam da se okoli tega strinjava.
2. Se pa očitno ne strinjava okoli tega, da taka listina nima nobene vrednosti - sem ti dal primer kupoprodajne pogodbe za avto, ki mora imeti overjen podpis prodajalca in lahko z njo prepišeš avto na kupca. Podobno ima Stevotova listina pač neko vsebino, za katero ljudje/volilci upravičeno smatrajo, da ima neko težo. Če se je Stevo "sramuje" oz. je ni imel namena upoštevat, pač ne bi mahal z njo pred volitvami.
O ostalih notarskih stvareh pa ne bi, ker oba veva, da veva o tem veliko.
Ne nic ne mesam. Ce bi Stevanovic overil podpis pri notarju bi bilo povsem enako kot sedaj ko ga je na UE. Jaz sem se oglasil ker se napacno kar naprej ponavlja od tega da je pri notarju overjal do “notarsko overjenih izjav”. Gre za overitev podpisa nic vec in nic manj. Pri nepremicninskem poslu pa je bistveni element zaradi katerega prodajalec mora k notarju - zemljiskoknjizno dovolilo ki je tenelj za vpis v ZK.Mešaš jabolka in hruške. Notar prav tako overi podpis kot UE in ima zadeva enako težo. Za nepremičninske posle, ki se vpisujejo v ZK je ta overitev nujna pri notarju. Notarski zapis pogodbe, o katerem ti govoriš, je nekaj drugega in seveda zelo priporočljiv namesto navadne najemne, prodajne itd pogodbe.
To je bil manever da ga je levica pred volitvami malo manj masirala v medijih.Ne nic ne mesam. Ce bi Stevanovic overil podpis pri notarju bi bilo povsem enako kot sedaj ko ga je na UE. Jaz sem se oglasil ker se napacno kar naprej ponavlja od tega da je pri notarju overjal do “notarsko overjenih izjav”. Gre za overitev podpisa nic vec in nic manj. Pri nepremicninskem poslu pa je bistveni element zaradi katerega prodajalec mora k notarju - zemljiskoknjizno dovolilo ki je tenelj za vpis v ZK.
In vse kar sem zelel je to da se neha mesat notarje pa UE in iz overovitve podpisa napacno prikazovat da ima zato ta izjava kakrsnokoli vecjo tezo. Nima ne, pac marketisnki manever.
Aleluja. zdaj pa poglej na kaj si vse repliciral - cel čas piševa/pišemo enako.Ne nic ne mesam. Ce bi Stevanovic overil podpis pri notarju bi bilo povsem enako kot sedaj ko ga je na UE. Jaz sem se oglasil ker se napacno kar naprej ponavlja od tega da je pri notarju overjal do “notarsko overjenih izjav”. Gre za overitev podpisa nic vec in nic manj. Pri nepremicninskem poslu pa je bistveni element zaradi katerega prodajalec mora k notarju - zemljiskoknjizno dovolilo ki je tenelj za vpis v ZK.
In vse kar sem zelel je to da se neha mesat notarje pa UE in iz overovitve podpisa napacno prikazovat da ima zato ta izjava kakrsnokoli vecjo tezo. Nima ne, pac marketisnki manever.
To je bil manever da ga je levica pred volitvami malo manj masirala v medijih.
Ker jih je lepo nategnil imajo zdaj surlo in ga nosijo po medijih, vendar sedaj je prepozno.
Tako da sam osebno dvomim da bi ob ponovljenih volitvah prišel tako lepo skozi, levica in MSM nebi udrihali zgolj po Logarju temveč tudi po Stevotu. Veliko, veliko bolj.
, to pa skoraj ne verjamem. Sploh, pa da bi en stric imel tako moč
. T oje pač priročen izgovor desničarjev za vse težave.okoli voitev je slučajno prišel na plan, ker je pač pomlad... kot martinček...Tako mimogrede. Ali se vam ne zdi, da se preveč ukvarjate z Kučanom in mu dajete nadnaravne moči?
Tako je. In dal točna navodila kako in kaj. V nasprotnem primeru likvidacija kot v Rusiji skozi okno ali po stopnicah. Mater eni res vse verjamete, kar SDS sproducira.okoli voitev je slučajno prišel na plan, ker je pač pomlad... kot martinček...
Stevota bi MSM zmleli, NSI ima svojo bazo in bi se kvečjemu okrepila, napade so vse dobro preživeli.Stevo bo pa pridobil.
Pa NSi bo tudi padla
Razen tistih z boka, iz smeri SDS...napade so vse dobro preživeli.
Tako je. In dal točna navodila kako in kaj. V nasprotnem primeru likvidacija kot v Rusiji skozi okno ali po stopnicah. Mater eni res vse verjamete, kar SDS sproducira.
Tako mimogrede Levica ga je stalno vlačila v svojih spotih, z Niko je v super odnosih in jo sili v politiko, v zadnjem času je imel toliko intervjujev kot v zadnjih 10 letih in smo lahko prepričani, da ne pridejo novinarji do njega po lastni volji.Tako mimogrede. Ali se vam ne zdi, da se preveč ukvarjate z Kučanom in mu dajete nadnaravne moči? Res je, da se sestaja z levimi strankami, samo da bi pa odrejal kako in kaj, to pa skoraj ne verjamem. Sploh, pa da bi en stric imel tako moč
. T oje pač priročen izgovor desničarjev za vse težave.
Ne vem kje si ti videl napade s strani SDS še posebej pod vodstvom Vrtovca. Tonin je druga pesem.Razen tistih z boka, iz smeri SDS...
Na prejšnjih volitvah smo dve stranki poslali iz parlamenta, pa Golob ni imel nobenega problema da njuna liderja postavi kot ministra svoje stranke. Demokrati so prišli v parlament - po volji ljudstva.Kaj niso Logarju povedali na volitvah, kaj si mislijo o takih? Sploh ga niso izvolili v parlament. Še znotraj svojih ima težave, na katero stran iti.
Asking for a mirsi?Če se zgodi da Stevanovića odstranijo iz mesta predsednika DZ, ali ima potem Rusija pravico da ga ubrani in priključi Slovenijo Rusiji?