Bravo. Polovico si zadel kot žebelj na glavico... Kaj pa meniš o kamelarjih, ki se derejo tu na zahodu pod oknom? Kdo je tu bil prej in zakaj tvoje vprašanje kaj sploh še delamo tukaj?To se dogaja recimo v naseljih v okolici letališča Brnik....
Je letališče stalo pred njihovimi bajtami....sedaj pa prebivalce moti hrup letal![]()
Odlično. Držim pesti, da jim bodo logistiko komplet in z natančnimi zadetki sesuli.
In?Podprl je tudi podelitev statusa kandidatke Ukrajini. "Izrazil sem podporo
Slovenije, da Ukrajina dobi status kandidatke. To smo na vladi včeraj tudi potrdili,
in to sem zelo jasno povedal." Pričakuje, da bo komisija v petek podala pozitivno
stališče glede podelitve statusa. Ob tem je dejal, da so trenutno Ukrajina,
Gruzija in Moldavija tiste države, ki so neposredno ogrožene. "Vendar se stvari
lahko hitro zasukajo in včasih je bolje delovati preventivno. V Sloveniji
verjamemo, da je Zahodni Balkan območje, ki si zasluži odločno in ambiciozno
politiko Evrope," je poudaril Golob.
Raket nimamo, imamo pa čutarce in pribor še od JNA.A rakete, da bi kar od tu streljali v rusijo imamo?![]()
Nekaj je že na tem. Samo ni kovid pufov toliko. Problem so borzne špekulacije, neutemeljena podražitev vsega i svašta. Samo poglejmo, kot je rekel darjan. Cena surove nafte sploh ni dosegla vrha iz leta 2008 mi pa imamo rekordno visoke cene derivatov. Države pa zato ker mastno služijo z trošarinami le teh niti ne mislijo znižat na minimalno.ja, sam o tem se ne govori dovolj naglas.
res je, da je treba tudi kovid pufe vrnit...
Torej najboljšo opremo nekdanje tretje svetovne velesile.Raket nimamo, imamo pa čutarce in pribor še od JNA.
Samo preveri velikost javne uprave leta 1991/92 in pa sedaj... Pa bo precej jasnoNekaj je že na tem. Samo ni kovid pufov toliko. Problem so borzne špekulacije, neutemeljena podražitev vsega i svašta. Samo poglejmo, kot je rekel darjan. Cena surove nafte sploh ni dosegla vrha iz leta 2008 mi pa imamo rekordno visoke cene derivatov. Države pa zato ker mastno služijo z trošarinami le teh niti ne mislijo znižat na minimalno.
Pa na marže na pozabit.Nekaj je že na tem. Samo ni kovid pufov toliko. Problem so borzne špekulacije, neutemeljena podražitev vsega i svašta. Samo poglejmo, kot je rekel darjan. Cena surove nafte sploh ni dosegla vrha iz leta 2008 mi pa imamo rekordno visoke cene derivatov. Države pa zato ker mastno služijo z trošarinami le teh niti ne mislijo znižat na minimalno.