Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
man imagine spending 50 billion in tax money and you don't even get credit on wikipedia

1.jpg

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
To se dogaja recimo v naseljih v okolici letališča Brnik....

Je letališče stalo pred njihovimi bajtami....sedaj pa prebivalce moti hrup letal :D
Bravo. Polovico si zadel kot žebelj na glavico... Kaj pa meniš o kamelarjih, ki se derejo tu na zahodu pod oknom? Kdo je tu bil prej in zakaj tvoje vprašanje kaj sploh še delamo tukaj?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Podprl je tudi podelitev statusa kandidatke Ukrajini. "Izrazil sem podporo

Slovenije, da Ukrajina dobi status kandidatke. To smo na vladi včeraj tudi potrdili,

in to sem zelo jasno povedal." Pričakuje, da bo komisija v petek podala pozitivno

stališče glede podelitve statusa. Ob tem je dejal, da so trenutno Ukrajina,

Gruzija in Moldavija tiste države, ki so neposredno ogrožene. "Vendar se stvari

lahko hitro zasukajo in včasih je bolje delovati preventivno. V Sloveniji

verjamemo, da je Zahodni Balkan območje, ki si zasluži odločno in ambiciozno

politiko Evrope," je poudaril Golob.

• Jezen sem
  • Všeč mi je
Reactions: sad in Kamele0N

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.463
3.596
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Podprl je tudi podelitev statusa kandidatke Ukrajini. "Izrazil sem podporo

Slovenije, da Ukrajina dobi status kandidatke. To smo na vladi včeraj tudi potrdili,

in to sem zelo jasno povedal." Pričakuje, da bo komisija v petek podala pozitivno

stališče glede podelitve statusa. Ob tem je dejal, da so trenutno Ukrajina,

Gruzija in Moldavija tiste države, ki so neposredno ogrožene. "Vendar se stvari

lahko hitro zasukajo in včasih je bolje delovati preventivno. V Sloveniji

verjamemo, da je Zahodni Balkan območje, ki si zasluži odločno in ambiciozno

politiko Evrope," je poudaril Golob.
In?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Še v Nato bi morali sprejet Ukrajino po hitrem postopku. Pa da pošljemo že enkrat svoje vojake tja, da premagajo ruse.
A rakete, da bi kar od tu streljali v rusijo imamo? :D

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.510
6.728
113
ja, sam o tem se ne govori dovolj naglas.

res je, da je treba tudi kovid pufe vrnit...
Nekaj je že na tem. Samo ni kovid pufov toliko. Problem so borzne špekulacije, neutemeljena podražitev vsega i svašta. Samo poglejmo, kot je rekel darjan. Cena surove nafte sploh ni dosegla vrha iz leta 2008 mi pa imamo rekordno visoke cene derivatov. Države pa zato ker mastno služijo z trošarinami le teh niti ne mislijo znižat na minimalno.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in Kamele0N

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Nekaj je že na tem. Samo ni kovid pufov toliko. Problem so borzne špekulacije, neutemeljena podražitev vsega i svašta. Samo poglejmo, kot je rekel darjan. Cena surove nafte sploh ni dosegla vrha iz leta 2008 mi pa imamo rekordno visoke cene derivatov. Države pa zato ker mastno služijo z trošarinami le teh niti ne mislijo znižat na minimalno.
Samo preveri velikost javne uprave leta 1991/92 in pa sedaj... Pa bo precej jasno

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.551
4.067
113
Pa na marže na pozabit.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.