ZDA proti Belorusiji, 2013, kršitev 3. člena memoranduma
Sedi 1.
Memorandum je sestavljen iz treh, za tri države. Pogovarjamo se o Ukrajini in ne Belorusiji. Lahko pa svojo trditev podrobneje obrazložiš.
ZDA proti Belorusiji, 2013, kršitev 3. člena memoranduma
a sem to kje napisal
moj point je bil v tem, da bi lahko tudi UA oligarhi prispevali kašno mlrd USD nazaj, itak ta denar izvira iz raznih koruptivnih dejanj.
Pa vojna se bo končala, in UA se bo obnovila, EU bo prispevala mlrd USD, a ti je v interesu, da ta denar spet v večini gre skozi roke oligarhov?
ma ja, sam jambr na jambr kaj vse je narobe.
A če bi se to pri nas dogajalo, pa ne bi bilo tajkunov zraven?
kdo je pa banke reševal? kdo je profitiral?
Kaj ko bi objavil originalno pismo in ne zmanipulirano desničarsko verzijo?![]()
Kučan, Türk in tovariši menijo, da je čas, da se ugodi Rusiji - Domovina
18 vidnih akademikov in politikov, med njimi bivša predsednika države Milan Kučan in Danilo Türk, kolumnist Vlado Miheljak, sociologa Rastko Močnik in Rudi Rizman, pisateljica Svetlana Slapšak in Mirovni inštitut, je na slovensko vlado naslovilo poziv k »razumnemu oblikovanju stališča...www.domovina.je
torej je po tvoje korupcija in podkupovanje povsem normalen del posla.... zato pa tudi pri nas ni nihče odgovarjal za pranje iranskega denarja, vse je o.k.....
Lol,torej je po tvoje korupcija in podkupovanje povsem normalen del posla.... zato pa tudi pri nas ni nihče odgovarjal za pranje iranskega denarja, vse je o.k.....
Zračna obramba JE delovala, bolgari pa ga niso prepoznali kot nevarnost. Kaj v tem stavku ti ni jasno?
Sedi 1.
Memorandum je sestavljen iz treh, za tri države. Pogovarjamo se o Ukrajini in ne Belorusiji. Lahko pa svojo trditev podrobneje obrazložiš.
Klasično blefersko in brez argumentov. Ko sem prosil za obrazložitev, sem dobil takle odgovor. Hvala vseeno, pa čeprav za nič.Klssicno blefersko. Si se pokazal v pravi luči. Sploh ne veš kaj je momorandum predvidel pa tako rad ga servirasv kvazi argumentu.
Od kod tvoje prepričanje da se bo giht ustavil "samo" na vzhodu Ukrajine? Je tudi dolfi obljubljal nekaj podobnega ob napadu na Poljsko in še prej na češko. Giht je že dokazal, koliko mu je za verjeti.Sankcije katere sta brezzobi tiger EU in ZDA uvedli več kot očitno ne delujejo. Najebali smo državljani EU, putin pa veselo hara dalje in financira vojno z rekordnimi dobički. Bedaki kateri menijo da so sankcije potrebne in da bi jih morali še dodatno zategniti (boj do zadnjega Ukrajinca in do zadnjega centa državljanov EU), so bolj primerni za psihiatrijo kot sam putin.
Če želimo ruse ustaviti, bodo morali raznorazni tipkovnica bojevniki ustati iza računalnikov in stopiti na kakšno fronto. Kak evropejec bo moral žrtvovati kakšnega lastnega otroka, sorodnika, prijatelja,......... . Rus se je pa več kot očitno dobro pripravil na sankcije in posledično večino pripetljajev, kateri so prišli zraven.
Za dobro naših otrok oz. prihodnosti EU, bo potrebno z rusi doseči nek dogovor (Ukrajina je že bolj kot ne izgubljena) ali pa iti all in in morda začeti 3 svetovno vojno. Seveda obstaja še možnost katero "izvajamo" sedaj in to je "umiranje na obroke" tako EU tako Ukrajinci.
Sam obsojam vsakršno nasilje in dejanja rusije v Ukrajini. Žalostna realnost pa je po mojem mnenju to kar sem napisal zgoraj. Lahko si govorimo in se slepimo, da bodo Ukrajinci uspeli porinit rusa nazaj in izvesti "olujo". Realnost pa je, da prej kot se sprijaznijo, da je vzhod države izgubljen, manjše bodo žrtve in škoda.
Kaj bomo pa "zahod" naredili za prihodnost in preprečitev ekspanzije rusov v prihodnje je pa hudo zajebano vprašanje...... S tem da je potrebno oko držati tudi na kitajski, da nas ne bo zopet "presenetila pričakovana poteza".
Klasično blefersko in brez argumentov. Ko sem prosil za obrazložitev, sem dobil takle odgovor. Hvala vseeno, pa čeprav za nič.
Jaz bi rekel, da gre zadeva trenutno v približno ok stvar in sicer, da se Ukrajincem dostavlja močnejše orožje.Sankcije katere sta brezzobi tiger EU in ZDA uvedli več kot očitno ne delujejo. Najebali smo državljani EU, putin pa veselo hara dalje in financira vojno z rekordnimi dobički. Bedaki kateri menijo da so sankcije potrebne in da bi jih morali še dodatno zategniti (boj do zadnjega Ukrajinca in do zadnjega centa državljanov EU), so bolj primerni za psihiatrijo kot sam putin.
Če želimo ruse ustaviti, bodo morali raznorazni tipkovnica bojevniki ustati iza računalnikov in stopiti na kakšno fronto. Kak evropejec bo moral žrtvovati kakšnega lastnega otroka, sorodnika, prijatelja,......... . Rus se je pa več kot očitno dobro pripravil na sankcije in posledično večino pripetljajev, kateri so prišli zraven.
Za dobro naših otrok oz. prihodnosti EU, bo potrebno z rusi doseči nek dogovor (Ukrajina je že bolj kot ne izgubljena) ali pa iti all in in morda začeti 3 svetovno vojno. Seveda obstaja še možnost katero "izvajamo" sedaj in to je "umiranje na obroke" tako EU tako Ukrajinci.
Sam obsojam vsakršno nasilje in dejanja rusije v Ukrajini. Žalostna realnost pa je po mojem mnenju to kar sem napisal zgoraj. Lahko si govorimo in se slepimo, da bodo Ukrajinci uspeli porinit rusa nazaj in izvesti "olujo". Realnost pa je, da prej kot se sprijaznijo, da je vzhod države izgubljen, manjše bodo žrtve in škoda.
Kaj bomo pa "zahod" naredili za prihodnost in preprečitev ekspanzije rusov v prihodnje je pa hudo zajebano vprašanje...... S tem da je potrebno oko držati tudi na kitajski, da nas ne bo zopet "presenetila pričakovana poteza".
Si si dobil sonce mamino. Samo sprenevedaš se.
Pa dokler je tukaj, kjer sem, cel kup decev v najboljših letih z UA tablicami in urami v vrednosti mojega avta mi ni za skrbeti. Ne, niso na dopustu, trosi se od muke in skrbi. Se ne zavedate kaj in koga zagovarjate. 11.55 se boste začeli zavedati kaj pomeni to za širšo blaginjo.
Jaz bi pa rekel, da bi bilo
Jaz bi rekel, da gre zadeva trenutno v približno ok stvar in sicer, da se Ukrajincem dostavlja močnejše orožje.
Hkrati bi lahko neuradno/tajno se napotilo tja še kakšne specialce z najnovejšim tajnim orožjem (za katerega sem prepričan, da ga vsaj Američani imajo), da malo pomagajo porinit Ruse nazaj.
To, da se Rusom popusti, se pa lepo vidi, kam smo prišli. Putin bo očitno kmalu crknil, ampak če bodo isti ostali na oblasti, bomo čez 10 let spet ''branili'' Poljsko in druge države. Bulli se ustavi, ko jih dobi po zobeh, ne pa z nastavljanjem riti.
Nakladanje, argumentov pa ni... kot jih nima giht za napad na Ukrajino razen svojega kretenizma... rusov seveda nočeš videti, ker imaš putinovske plašnice...
Od kod tvoje prepričanje da se bo giht ustavil "samo" na vzhodu Ukrajine? Je tudi dolfi obljubljal nekaj podobnega ob napadu na Poljsko in še prej na češko. Giht je že dokazal, koliko mu je za verjeti.