Ko si že pri letu tam okol 54... daj pojdi še 9 let rikberc, pa mi povej, a bomo Trst in Istro priključili nazaj Sloveniji? Pa še malo nazaj in nam zrihtaj Koroško tam čez Ljubelj... Nebo šlo ne .... a bomo vojno napovedali?
peezde?EU Has Reached Limit of Its Capabilities to Impose Financial Sanctions on Russia, Borrell Says
EU Has Reached Limit of Its Capabilities to Impose Financial Sanctions on Russia, Borrell Says
Gerhard Schröder, the former German leader, is visiting Moscow today for talks with Russian President Vladimir Putin, Politico reports.
He's visiting with the intention of holding mediation talks with Putin in order to end the war in Ukraine, Politico says, referring to "sources familiar with the matter".
Iz naftalina ven?
Ko si že pri letu tam okol 54... daj pojdi še 9 let rikberc, pa mi povej, a bomo Trst in Istro priključili nazaj Sloveniji? Pa še malo nazaj in nam zrihtaj Koroško tam čez Ljubelj... Nebo šlo ne .... a bomo vojno napovedali?
Direktor severni tok 2.ne sedi v enemu izmed podjetij, energetskih podjetij, ki dobavljajo nafto, plin muti merkel in ostali europi
Misliš specialno vojaško operacijo?Ko si že pri letu tam okol 54... daj pojdi še 9 let rikberc, pa mi povej, a bomo Trst in Istro priključili nazaj Sloveniji? Pa še malo nazaj in nam zrihtaj Koroško tam čez Ljubelj... Nebo šlo ne .... a bomo vojno napovedali?
Si pogledal reportažo od Generika? No, to sem komentiral, če peša slednje teme.
Vredno ogleda. Očitno mladež ni za putina
Ima še kar nekaj videov.
Je pa dosti YTberjev utihnilo od začetka vojne...
Černobil je v Ukrajini, elektrarna je Ukrajinska, zaposleni tam so Ukrajinci, tko da tko da bi rekel da je današnja Ukrajina nekaj skuhala tam.no pa pejt še ene 30 let let nazaj pa nalimaj kaj je Sovjetska zveza, današnja Rusija skuhala v Černobilu