Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.478
113

EU Has Reached Limit of Its Capabilities to Impose Financial Sanctions on Russia, Borrell Says​

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Ko si že pri letu tam okol 54... daj pojdi še 9 let rikberc, pa mi povej, a bomo Trst in Istro priključili nazaj Sloveniji? Pa še malo nazaj in nam zrihtaj Koroško tam čez Ljubelj... Nebo šlo ne .... a bomo vojno napovedali?

res so dosadni s to zgodovino. k da živimo za zgodovino in ne za prihodnost.

Če so se dedci nekaj zmenili leta 1954, jebat ga, treba se je tega držat - takrat so bili oni šefi in so vedl kaj je za koga dobro.

Če se pa želi nekdo odcepit, so pa postopki jasni.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower
Gerhard Schröder, the former German leader, is visiting Moscow today for talks with Russian President Vladimir Putin, Politico reports.
He's visiting with the intention of holding mediation talks with Putin in order to end the war in Ukraine, Politico says, referring to "sources familiar with the matter".

Iz naftalina ven?

ne sedi v enemu izmed podjetij, energetskih podjetij, ki dobavljajo nafto, plin muti merkel in ostali europi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ko si že pri letu tam okol 54... daj pojdi še 9 let rikberc, pa mi povej, a bomo Trst in Istro priključili nazaj Sloveniji? Pa še malo nazaj in nam zrihtaj Koroško tam čez Ljubelj... Nebo šlo ne .... a bomo vojno napovedali?

Priponke

• bicgbfyhxyj81.jpg
    bicgbfyhxyj81.jpg
    105,4 KB · Ogledi: 86

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.520
2.441
113
Si pogledal reportažo od Generika? No, to sem komentiral, če peša slednje teme.

Ne gledam reportaž ker ne vem kaj je res in kaj ni ker vsi lažejo in vsi nakladate in vsi pametujete. Kako je pa v stvarnosti pa itak nihče ne ve. Tu in tam pogledam in se čudim vsemu temu vašemu znanju in veleumju. Pa ni to uperjeno zgolj tebi.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.088
7.190
113
We're just listening to Russia's president, Vladimir Putin, on Russian state TV.
He's talking about countries taking "unfriendly steps" against Russia and its economy - referring to sanctions placed on it by the West. (You can read all about them here)
He says demand is growing for certain things but he's in no doubt these problems will be resolved - "people will understand that there is simply nothing that we cannot resolve".
He then points the finger at the West, saying they've been "calling on their citizens to tighten their belts and put on some warm clothes" - and blaming the sanctions for the situation getting worse. "It's all looking very strange," he says.
He goes on to insist Russia is meeting its obligations on energy supplies and is not to blame for price rises.
"It's the result of their own miscalculations - don't blame us."

Wow...ker car je putin :)

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.879
-4.857
113
no pa pejt še ene 30 let let nazaj pa nalimaj kaj je Sovjetska zveza, današnja Rusija skuhala v Černobilu
Černobil je v Ukrajini, elektrarna je Ukrajinska, zaposleni tam so Ukrajinci, tko da tko da bi rekel da je današnja Ukrajina nekaj skuhala tam.
Ampak bila je nesreča, nima to veze z vojno v ukrajini.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.