A ni Rus že grozil, da je to vmešavanje...Poljaki po mojem samo modro menjajo staro za novo
Kako pa kam bodo šli migi naprej pa bomo še videli
Zadnje čase se pa Putin bolj malo pojavlja?
Prej je še precej žugal?
A ni Rus že grozil, da je to vmešavanje...Poljaki po mojem samo modro menjajo staro za novo
Ja, grozilna retorika zahodu jih je pprecej minilaA ni Rus že grozil, da je to vmešavanje...
Zadnje čase se pa Putin bolj malo pojavlja?
Prej je še precej žugal?
Če mene sprašuješ, bolj se bojim raznim darjanov, optiplexov in 123jev.Hocea rect da se bojis rusov?
With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Adidasa se tudi ne bo več dalo dobiti.McDonald's closes all restaurants in Russia
Vladimir Pozner: How the United States Created Vladimir Putinpodobno, kot se je zgodilo 1998, ko je tudi bankrotiralo. Upaj,o, da se bo vsaj nekaj ponovilo - takrat je odletel Jelcin, naj sedaj odleti Putin.
poanta je, da mi tukaj filozofiramo o takojšnjem embargu ruske nafte, hkrati pa zahodni naftni tajkuni z nakupom ruske nafte po diskontni ceni delajo posel stoletja... in to vsak dan znova. in slednji imajo gotovo večji vpliv na državnike, kot pa mi. zato pa nam lansirajo novice "Shell bo prekinil nabavo ruske nafte (nekoč, kmalu, zdaj pa res)", v ozadu pa cuzajo dobičke, o katerih se jim lani še sanjalo ni.Med obema novicama je 4 dni razlike
klump mig29, a odlicen za ruske raketePoljaki po mojem samo modro menjajo staro za novo
Tole je pa dost lame izgovor...Oil giant Shell says it is sorry for buying a shipment of Russian oil last week at knock-down prices.
"We are acutely aware that our decision last week to purchase a cargo of Russian crude oil to be refined into products like petrol and diesel - despite being made with security of supplies at the forefront of our thinking - was not the right one and we are sorry," chief executive Ben van Beurden says.
The business says it will immediately stop all spot purchases of Russian crude oil and will shut its service stations, aviation fuel and lubricants operations in Russia.
It says its withdrawal from other associations with Russia will be done "in a phased manner, aligned with new government guidance".
klump mig29, a odlicen za ruske rakete
mig29 je zastarel klump napram su34+, ki jih bo lovilkaksen klump so, bomo pa se videli...
naj bi jih dostavili v nemcijo... kako pa gre to potem naprej? a pridejo ukrajinski piloti po njih v nemcijo? to mi je mal nelogicno...
se pa verjetno piloti veselijo vseh tistih 60km konvoja, ki je sedaj ne vemo kje pred kijevim nekje...
al kako to mislijo izpeljat?
mig29 je zastarel klump napram su34+, ki jih bo lovil
zakaj jih šenkajo
ker so dobli star jajc f16 za še bolj star jajc
malo bodo s400 ogreli...vazn, da sfukajo nekaj postojank... sej jih itak ne mislijo obdrzat.
Je se kaj vojaskih letalisc na zahodu ukrajine ki so primerna da od tam letijo? Recimo kaj blizu nato meje?kaksen klump so, bomo pa se videli...
naj bi jih dostavili v nemcijo... kako pa gre to potem naprej? a pridejo ukrajinski piloti po njih v nemcijo? to mi je mal nelogicno...
se pa verjetno piloti veselijo vseh tistih 60km konvoja, ki je sedaj ne vemo kje pred kijevim nekje...
Poland cannot do it directly, as it would be act of war. So it goes to US, they sell it to private company as "trash" and that company, privately, sells them very cheap to Ukraine. Documents are clear, Russia cannot complain, everyone have clean handskaksen klump so, bomo pa se videli...
Verjetno bo to vodena raketa, le da bo pač iz aviona izstreljena... S300 se še sprožu nebo...malo bodo s400 ogreli...
2014 je s300 veselo tolkel su27 ukrajinske
To je že bilo včeraj...Poland cannot do it directly, as it would be act of war. So it goes to US, they sell it to private company as "trash" and that company, privately, sells them very cheap to Ukraine. Documents are clear, Russia cannot complain, everyone have clean hands
Evo.