Pozdravljeni,
tudi sam se spogledujem z nakupom Corolle TS 2.0. Sedaj imam Toyotinega dizla 2.0 letnik 2007. Avto ima okrog 500k km in dejansko na njem ni zamenjano prakticno nic. Pred nakupom novega avtomobila sem se posvetoval tudi z mehanikom, ki mi svetuje nakup hybrida. Baje naj bi bili veliko bolj kvalitetni kot novejsi dizli in cenejsi pri vzdrzevanju. Na leto prevozim 40k km in 70% te voznje opravim po avtocesti. Corollo sem tudi stestiral in po prevozenih 80km po avtocesti je racunalnil kazal porabo 5,5l, kar me je pozitivno presenetilo, ker sva ga nalasc vozila malce hitreje. Ob predpostavki, da je bil prakticno nov in mu poraba po 1000 prevozenih kilometrov se malo pade je za moje pojme to dober rezultat. Pa se avtomatik je. Moje vprasanje pa se nanasa na opremo. Ali je mozno na kaksen nacin pri modelnem letu 2019 iz telefona castati navigacijo na display? Ali so sedezi pri opremi GR sport boljsi kot pri luni?
Gledal sem namrec testno GR sport MY 2019 ki pride 1500€ drazja od nove Lune MY 2020. Vasi nasveti?
Hvala in lp