(...) sedaj ob teh cenah raje prodaš (...)
Po moje cene nepremičnin nikoli več ne bodo šle občutno dol. Koliko sem naj sedaj zdi drago, bomo čez 20 let rekli, eh saj ni bilo tako drago. Mogoče po vojni se bo kaj pocenilo.
(...) sedaj ob teh cenah raje prodaš (...)
Ne bi bil tako preprican. V zadnjih letih je bilo zgrajeno kar nekaj krša. Ko bo folk ugotovil, da je zivljenjska doba stanovanja nekje na nivoju premijskega avta, se zna marsikaj spremeniti....Po moje cene nepremičnin nikoli več ne bodo šle občutno dol. Koliko sem naj sedaj zdi drago, bomo čez 20 let rekli, eh saj ni bilo tako drago. Mogoče po vojni se bo kaj pocenilo.
Sam verjamem da bomo po naravni nesreči stopili skupaj pa jim pomagali zgraditi še večje stolpnice ki bodo prenesle stopnjo 10 Richterja.Folk kupuje stanovanja v stolpnicah za katere je napovedano da se bodo podrle ob prvem vecjem potresu. Verjet v to da bodo cene padla ker bo folk ugotovil da je nekaj slabo zgrajeno… no ja, vsak v nekaj verjame.
Naj počakajo, da dokončamo z gradnjo hiš za poplavljence in še 30000 stanovanj za mlade.Jaz zagovarjam da bi ze sedaj drzava morala sprejet zakon in jih izselit, zgradit nadomestne objekte in jih nazaj vselit. Seveda bo to stalo in bomo iz skupne malhe to financirali. Sam sej tud ostale stvari financiramo s ciljem da nam sodrzavljani ne umirajo.
Mi s plesom izkazujemo svoje zaupanje v vasNaj počakajo, da dokončamo z gradnjo hiš za poplavljence in še 30000 stanovanj za mlade.
V naslednjem mandatu rušimo potresno neustrezne zgradbe.Mi s plesom izkazujemo svoje zaupanje v vas
¸Za investicijo je po moje boljse kupit garaze in le te davati v najem.Ko gledam cene stanovanj in cene najemnin... Mi na misel ne bi pride, da bi kupila stanovanje za investicijo. Razmerje je krajno neugodno. Vrednost stanovanj ne gre tok gor kot kaj drugega. Poleg tega je zadeva skrajno neugodna z vidika "trgovsnja". Stanovanje moras prodati/kupiti namreč celo, po delih ne gre. In če imaš smolo v skrajnem neugodnem momentu. Odvisno seveda, kolikšen del portfolia takele neugodne zadeve nepremične predstavljajo. Če je tam do, kaj te vem 15%, zaradi raznolikosti ok, ker se itak od drugod vzame, če je treba, ostalo je tu mac (za mene).
To je matematika, dodaj se človeski faktor, ko se je treba z ljudmi in njihovimi foramu ukvarjati, pa je zadeva se toliko bolj nezanimiva.
Da eden že nekaj let kupuje, kljub temu da bi lahko (tako sem razumela), potem to temu zgolj pritrjuje. Če bi bilo razmerje med kupnino in najemnino drugačno bi bil spisek krajši oziroma ga ne bi bilo. Ali bi kupil nekaj in sam oddajal...
Lahko pa samo parkirišče.¸Za investicijo je po moje boljse kupit garaze in le te davati v najem.