Težava z najemnikom

tony

Guru
23. jul 2007
10.614
1.801
113
Se strinjam... Sorodnik je leta 2006 kupil stanovanje za 27 mio SIT, in to se je zdela ogromna vsota. Nepredstavljivo visoka.

Če to nominalno preračunaš v evre je pa "borih" 112,5k EUR...

jezek

Guru
24. jul 2008
4.900
2.111
113
Po moje cene nepremičnin nikoli več ne bodo šle občutno dol. Koliko sem naj sedaj zdi drago, bomo čez 20 let rekli, eh saj ni bilo tako drago. Mogoče po vojni se bo kaj pocenilo.
Ne bi bil tako preprican. V zadnjih letih je bilo zgrajeno kar nekaj krša. Ko bo folk ugotovil, da je zivljenjska doba stanovanja nekje na nivoju premijskega avta, se zna marsikaj spremeniti....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.230
9.167
113
Folk kupuje stanovanja v stolpnicah za katere je napovedano da se bodo podrle ob prvem vecjem potresu. Verjet v to da bodo cene padla ker bo folk ugotovil da je nekaj slabo zgrajeno… no ja, vsak v nekaj verjame.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija in ferdo

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.841
1.084
113
Folk kupuje stanovanja v stolpnicah za katere je napovedano da se bodo podrle ob prvem vecjem potresu. Verjet v to da bodo cene padla ker bo folk ugotovil da je nekaj slabo zgrajeno… no ja, vsak v nekaj verjame.
Sam verjamem da bomo po naravni nesreči stopili skupaj pa jim pomagali zgraditi še večje stolpnice ki bodo prenesle stopnjo 10 Richterja. ;)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.230
9.167
113
Jaz zagovarjam da bi ze sedaj drzava morala sprejet zakon in jih izselit, zgradit nadomestne objekte in jih nazaj vselit. Seveda bo to stalo in bomo iz skupne malhe to financirali. Sam sej tud ostale stvari financiramo s ciljem da nam sodrzavljani ne umirajo.

• Haha
Reactions: mosseero

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.972
4.358
113
Jaz zagovarjam da bi ze sedaj drzava morala sprejet zakon in jih izselit, zgradit nadomestne objekte in jih nazaj vselit. Seveda bo to stalo in bomo iz skupne malhe to financirali. Sam sej tud ostale stvari financiramo s ciljem da nam sodrzavljani ne umirajo.
Naj počakajo, da dokončamo z gradnjo hiš za poplavljence in še 30000 stanovanj za mlade.